Siteler’in eski günlerini arıyoruz

Güncelleme Tarihi:

Siteler’in eski günlerini arıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2014 01:14

Başkent’te mobilya sekötürünü değerlendiren Tepe Home’un CEO’su Fırat Türkfiliz, yurtdışında büyük kazanımlar elde eden rakibi İnegöl’e karşı Siteler’in sürdürülebilir bir başarı yakalayamadığını söyledi.

Haberin Devamı

Ankara’da mobilya sektörünün son durumunu değerlendiren Tepe Home CEO’su Fırat Türkfiliz, Siteler’in sürdürülebilir bir başarı elde edemediğini belirterek, “İnegöl, yurtdışında ciddi gelişmeler yaşadı. Ankara’daki üreticilerin sektörde eski gücünü kazanması ve yönlendirici olması bizim de isteğimiz” dedi. Siteler’in geçtiğimiz yıllarda önemli başarılara imza attığını kaydeden Türfiliz şunları söyledi:
“Maalesef Siteler’de sürdürülebilir bir başarı elde edilemedi. Sadece Tepe Home gibi kendi üretimini yapan ve marka değerine sahip firmalar tutunabildi. İnegöl bu anlamda çok olumlu bir örnek. İnegöl, hızlı hareket etmesi ve müşterilerin taleplerini hızla algılaması sebebiyle hem ülke içinde hem de yurtdışında ciddi gelişmeler kaydetti. Ankara’daki üreticilerin sektörde eski gücünü kazanması ve yönlendirici olması bizimde isteğimiz.”

Haberin Devamı

YENİ YILDAN UMUTLUYUZ

Tepe Home’un yeni yıldan beklentilerini de anlatan Türkfiliz, “2014 yılında ertelenen mobilya alımlarının 2015’te satışa döneceği düşüncesindeyiz. Tepe Home’un daha ulaşılabilir olması ile gelişimi ve büyümesi için bayilik ağımızı daha da geliştirmeye karar vermiştik. 2014 yılında bugün itibariyle sekiz Tepe Home mağazası açıldı. Bunların üçü İstanbul Beylikdüzü, Masko ve Maltepe’de, diğerleri ise Çanakkale, Antakya, Edirne Uzunköprü, Ordu ve Almanya’da yer alıyor. Almanya Hamburg’da açılan mağaza, ‘Avrupa’nın ilk Tepe Home mağazası’ olma özelliğini taşıyor. Yıl sonuna kadar mağaza sayısını 40’a, toplam satış alanımızı ise 140 bin metrekarenin üzerine taşımayı hedefliyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!