Sanayi çalışanları türkü molası verecek

Güncelleme Tarihi:

Sanayi çalışanları türkü molası verecek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2014 01:12

İZMİR Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu, 28 Kasım Cuma günü, İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi çalışanlarına "Türkü Molası" adı altında bir program sunacak.

Haberin Devamı

Sanat yönetmenliğini Mehmet Ali Gevrek'in yaptığı İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu, toplumun her kesimine ulaşmak, bu kültürü ve müziği daha yakından tanıtabilmek için farklı projeler geliştiriyor. Topluluğun hazırladığı, İzmir türkülerinden oluşan albüm bir ay içinde sanatseverlerin elinde olacak. Bir diğer proje de İzmir ve çevresindeki sanayi bölgelerine ve çalışanlarına yönelik olarak geliştirildi.

Bu projenin başlangıç noktası da Çiğli'deki İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi olarak düşünüldü. Ekonominin candamarı olan sanayi bölgelerine ve çalışanlarına, onları yoğun iş temposundan biraz da olsa uzaklaştırmak, keyifli ve eğlenceli bir mola verdirmek amacıyla, 28 Kasım Cuma günü saat 18.30'da bir etkinlik gerçekleştirilecek. Programın adı da 'Türkü Molası' olacak. İzmir türkülerinin ağırlıkta olacağı bu programda,Türk dünyasının farklı bölgelerinin müziklerine yer verilecek.

Çiğli bölgesinden başlattılacak Türkü Molası adlı proje, diğer sanayi bölgelerinde de tekrarlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!