Şarkılar çocuklar için

Tohum Otizm Vakfı’nın gelenekselleşen ‘Yılbaşı Alışveriş Şenliği’nin altıncısı Sait Halim Paşa Yalısı’nda yapıldı. iş, sanat ve moda dünyasından ünlü isimlerinin önlük takıp tezgahlarda satış yaptığı etkinlikte, Behzat Gerçeker yönetimindeki Gönüllüler Korosu da şarkılar söyledi.

Haberin Devamı

Caroline Koç, Mustafa Taviloğlu, Ümit Boyner, Cengiz Abazoğlu ve Siren Ertan Çarmıklı’nın da aralarında olduğu iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimleri, önlüklerini takıp hazırladıkları yılbaşı sepetlerini sattı. Ev sahipliğini
Tohum Otizm Vakfı Başkanı Mine Narin’in yaptığı ‘Yılbaşı Alışveriş Şenliği’ne takı, giyim, dekorasyon, tekstil, mücevher, sanat, antika alanlarında 100’e yakın marka, ‘sosyal sorumluluk bilinci’ içinde bir araya geldi. İstanbullular yılbaşı öncesi sevdikleri için hediyeler alırken aynı zamanda otizmli çocukların eğitimine de katkıda bulundu. 30 TL’den satılan davetiye 1200 kişi tarafından alınarak büyük bir katkı sağlanırken, satılan ürünlerle de gelir elde edildi. Behzat Gerçeker yönetimindeki ‘Gönüllüler Korosu’ ise “Love” ve “Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile” şarkılarıyla etkinliğe renk kattı.

Haberin Devamı

Yeni koleksiyon
BNG markasının tasarımcısı Nilgün Gülen, yeni sezon koleksiyonunu Nişantaşı’ndaki A46 mağazasında tanıttı. Tuvana Büyükçınar ve Nilgün Gülen’in ev sahipliği yaptığı davete Selma Türkeş, Alara Koçibey, Derya Baykal, Arzum Onan gibi iş, sanat ve podyum dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Güzelliğin adresi
İşadamı Siret Derman, sağlık ve güzellik sektörüne girdi. Nişantaşı Valikonağı Caddesi’nde Bermina Beauty isimli güzellik merkezi açan Derman, iş ve sanat dünyasından ünlü isimlere estetik cerrahi, cilt bakım, zayıflama, masaj, epilasyon hizmetleri vereceklerini söyledi. Ozan Doğulu, Emre Altuğ ve Oktay Kaynarca da açılışta Siret Derman’ı yalnız bırakmadı.

Doğançay’dan dünya fotoğrafları
Türkiye’nin en önemli sanatçılarından ressam Burhan Doğançay’ın çektiği fotoğraflardan oluşan “Picture the World” adlı sergi, Doğançay Müzesi’nde sanatseverlerle buluştu. TEB Özel’in desteğiyle gerçekleşen sergide; eserleri dünyanın en önemli müzelerinin daimi koleksiyonlarında yer alan Doğançay’ın objektifine yansıyan 100’e yakın fotoğraf karesi yer aldı. Doğançay’ın farklı coğrafyalarda tanıklık ettiği anları yansıtan “Picture the World”, 7 Haziran 2015’e kadar Doğançay Müzesi’nde olacak.

Yazarın Tüm Yazıları