Şeref Meselesi'nin 'hayat kadını' tanıdık çıktı! | 2. bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Şeref Meselesinin hayat kadını tanıdık çıktı | 2. bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2014 12:09

(Şeref Meselesi 2. bölüm fragmanı yayınlandı - İzle) Altan Dönmez'in yönetmen sandalyesinde oturduğu, Kerem Bürsin ve Şükrü Özyıldız'ın başrollerini üstlendiği, ''L'Onore e il Rispetto'' adlı İtalyan bir diziden uyarlama olan ''Şeref Meselesi''nde oynadığı rolle gündeme gelen Alma Terzic'i aslında Türk izleyicileri yakından tanıyorlar.

Haberin Devamı

Şeref Meselesi'nde intikam vakti geldi çattı! Yiğit ve Emir, babalarının hesabını sormak üzere harekete geçiyor! Emir (Şükrü Özyıldız ) hak ve hukuk peşindeyken Yiğit ise (Kerem Bürsin) tercihini Sadullah'ı öldürmeyi seçmekten yana kullanacak. Kardeşinin hapislerde çürümesini istemeyen Emir, Yiğit'e mani olabilecek mi?

26 Kasım’da ekran macerasına hızlı bir başlangıç yapan, Ayvalık’tan gelen kendi halinde bir ailenin sıra dışı hikâyesini anlatan Şeref Meselesi dizisi seyirciyi "tanıdık bir konukla" yeniden buluşturdu.
Dizide Kerem Bürsin'in oynadığı Yiğit adlı karakterin önce sokakta sonra da bir pavyonda karşılaştığı hayat kadınını Boşnak oyuncu Alma Terzic canlandırıyor.

TÜRK DİZİLERİNDE OYNADI

Alma Terzic’i milyonlarca kişinin tanıması Angelina Jolie'nin yönettiği In The Land of Blood and Honey (Kan ve Aşk) adlı filmle oldu.

Haberin Devamı

Şeref Meselesinin hayat kadını tanıdık çıktı | 2. bölüm fragmanı

Eski Yugoslavya'daki iç savaşın acılarını küçük bir çocukken yaşayan Terzic daha sonra oyunculuğa yöneldi. Türk TV seyircisinin aşina olduğu güzel oyuncu Mavi Kelebekler, Veda, Fatih gibi dizilerde kamera karşısına geçti.

Öyle Sevdim ki Seni adlı Türk filminde oynadı. Şimdi de Şeref Meselesi'nde kamera karşısına geçti.

11 Temmuz 1987 yılında Bosna-Hersek Zenica’da doğdu. Boşnak güzel güzelliğiyle herkesi büyülemektedir. Boşnak olmasına rağmen etkili bir Türkçe konuşmaktadır. Bosna savaşını yaşamıştır. Türkiye’de birçok dizide rol almıştır. Hayat ödülleri vardır. Sarı saçları ve mavi gözleriyle izleyicilerini güzelliğiyle etkileyen Boşnak oyuncu 170 cm boyunda ve 50 kg civarındadır. Türk dizilerinin sevilen isimlerinden olmuştur.

ALMA TERZİC'İN FOTOĞRAFLARI İÇİN GÖRSELE TIKLAYINIZ

Şeref Meselesinin hayat kadını tanıdık çıktı | 2. bölüm fragmanı

Angelina Jolie’nin yönettiği Kan ve Bal Ülkesinde filminde rol alan Alma Teziç bu filmde ün kazanmıştır. Vücut ölçüleri 90-60-91’dır. Bedeni 34 olup ayakkabı numarası 38'dir.

Haberin Devamı

Alma Terzic’İN OYNADIĞI DİZİ VE FİLMLER

Fatih
Veda
Mavi Kelebekler
Kan Ve Bal Ülkesi
Unutma Beni
Orange Balnket
Şeref Meselesi

ŞEREF MESELESİ 2. BÖLÜM FRAGMANI – 30 KASIM PAZAR

Kılıç ailesi yaşadıkları acının ardından hayata tutunmaya çalışıyor!.. Bu sırada; Emir, Sibel'e olan aşkını belli etmeye devam eder... Babasını intihara götüren nedenin sorumlusunu araştırmaya başlayan kardeşler, emlakçı Sadullahı sıkıştırmaya başlarlar.. Anneleri Zeliha ise; kocasının intihar etmesinin ardından psikolojik sorunlar yaşamaya başlar.. Şeref Meselesi 2. Bölüm Pazar akşamı saat 20:00'de Kanal D'de!..

ŞEREF MESELESİ OYUNCULARI (HANGİ OYUNCU KİMİ CANLANDIRIYOR?)

Kerem Bürsin (Yiğit Kılıç), Şükrü Özyıldız (Emir Kılıç), Yasemin Allen (Sibel), Şükran Ovalı (Derya), Burcu Biricik (Kübra), Alma Terziç (Gül), Taner Turan (Sadullah), Uğur Uzunel (Selim), Baki Çiftçi (Ender), Kağan Uluca (Nihat), Sezin Bozacı (Neriman), Hakan Salınmış (Hakkı), Şebnem Doğruer (Fatma), Ahmet Dizdaroğlu (Ayhan) ve Tilbe Saran (Zeliha).

Haberin Devamı

Şeref Meselesi 2. bölümü nefes kesecek çünkü heyecanın hem dozu hem de temposu artmış durumda. Emir karakola gidip Sadullah'ı şikayet edecek fakat Yiğit babasının intikamı için Sadullah'a silahını çevirecek. Yiğit, yaptıklarını inkâr etmesine rağmen ölümün soğuk nesefini ensesinde hisseden Sadullah'ı vuracak mı?

BAKMADAN GEÇME!