Yarın Tunceli’deyim

Güncelleme Tarihi:

Yarın Tunceli’deyim
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2014 01:34

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun “Bahçeli’ye meydan okuyorum. Cesaretin varsa git bu hain, terörist sözlerini Tunceli’de söyle” sözlerine, yarın Tunceli’ye giderek yanıt veriyor.

Haberin Devamı

Bahçeli cemevi, esnaf ve valiliği ziyaret edecek. Bahçeli, “Bu aşamada bize düşen Davutoğlu’nun merakını gidermek ve ateşini düşürmektir. MHP Genel Başkanı olarak 28 Kasım 2014 günü Tunceli’de bulunarak; Tuncelili kardeşlerimi ve Tunceli Valiliği’ni ziyaret etme kararını almış bulunmaktayım” dedi. Tunceli’ye, en son genel başkan olmadan giden Bahçeli’nin dün yaptığı açıklama özetle şöyle: “Davutoğlu’nun MHP düşmanlığı bir önceki Başbakan’ı aratmayacak düzeylere tırmanmıştır. Davutoğlu aklınca şahsıma meydan okumuş ve bilhassa cesaret hatırlatması yaparak düşüncelerimi Tunceli’de söyleyip söylemeyeceğimi kurnaz ve sinsi üslupla sorgulamıştır. Başbakan ve onun gibi düşünen yandaş çevrelere hassaten ve özellikle belirtmek istiyorum ki, MHP Türkiye’nin tamamında siyaset yapacak yeterliliğe, güce ve kucaklayıcı hasletlere sahiptir.

Haberin Devamı

TUNCELİ’NİN FARKI YOK

MHP için Tunceli’nin diğer vilayet ve vatan köşelerimizden hiçbir farkı yoktur. Tuncelili vatandaşlarımız Türk milletinin eşit, onurlu ve ayrılmaz birer parçalarıdır. Başbakan bilmiyorsa kendisine ikazen hatırlatırım ki, Türk milleti Tunceli’nin de bir parçası olduğu son yurdunda tam 1000 yıldır kardeşçe yaşamaktadır ve ebediyete kadar da bu devam edecektir. Tunceli’de kucaklaşmak, özlem gidermek, fitne ve fesat tohumlarını çürütmek için olacağım. Ve yüksek dağların üzerinde bir kartal yuvası gibi duran Tunceli’de Türkiye’nin bekası, Türk milletinin birlikte yaşama iradesine destek vermek için bulunacak, Ankara’daki sözlerimi tekrarlayacağım.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!