MİT tüyosu paralel çeteden

Güncelleme Tarihi:

MİT tüyosu paralel çeteden
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2014 00:32

BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun MİT’in kendilerine yönelik operasyon hazırlığı içinde olduğu iddiasına sert çıktı.

Haberin Devamı

MİT Müsteşarı’nın ifadeye çağrılma girişimine atıfta bulunan Davutoğlu, “MİT Müsteşarı üzerinden milli iradeyi hesaba çekemeyenler, şimdi anlaşılan o paralel çete, Kılıçdaroğlu’na yeni bir tüyo veya yeni bir malzeme vererek, MİT Müsteşarı’na saldırtmaya çalışıyorlar” dedi. Davutoğlu, Şanlıurfa’daAK Parti’nin 99. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında şunları söyledi:

TAZİYESİ VAR DİYE...

“Taziyesi olduğu için Kılıçdaroğlu’nu eleştirmemeye dikkat etmiştim. Bunu da söyledim. Kılıçdaroğlu, İstanbul’da konuşmuş. Kulakları bu tür çağrılara kapalı tabii. Gönülleri kapalı olanların kulakları da kapalı olur zaten. Orada kullandığı ifadelerle bizi Başbakanlığa çağırıyor. Biz, herhangi bir iktidar boşluğu oluşturmadığımız gibi geleceğe hazırlanıyoruz. ‘CHP’nin iktidar olamayacağına inananlar partiyi terk etsin’ diyor. Böyle bir kriter koyacaksa önce kendisinin kapıdan çıkması gerekir. Taziye günlerinden sonra bile böyle çirkin ithamlara devam ediyor.”

BAŞKA PARALEL GÜÇ ALANI

Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle yemekte buluşan Davutoğlu, “Bazı kesimlerde çözüm süreci istismar edilerek başka bir paralel güç alanı oluşturulmaya çalışılıyor. Süreci bazı negatif unsurların provokatif eylemlerine kurban etmememiz lazım” dedi. Irak Başbakanı Haydar El Abadi ve Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani ile telefonla görüşen Davutoğlu, Barzani’yi Türkiye’ye davet etti.

Haberin Devamı

Kampın bebeleri

MİT tüyosu paralel çeteden

BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, Suruç’ta Suriyeli Kürtlerin kaldığı kampı ziyaret etti, yeni doğan bebekleri sevdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!