Kafasına düşen taş sayesinde yaşayacak

Güncelleme Tarihi:

Kafasına düşen taş sayesinde yaşayacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2014 01:34

İzmir'de kafasına taş düşmesi sonucu hastaneye kaldırılan çocuğun beyninde, milyonda bir görülen kistler olduğu anlaşıldı. Çocuk ölümcül olduğu belirtilen kitlelerden yapılan operasyon sayesinde kurtuldu.

Haberin Devamı

Kafasına taş düşen bir çocuk, hastaneye kaldırılınca beyninde milyonda bir görülen kitlelerin olduğu ortaya çıktı. Olay, İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde meydana geldi. Hamza ve Gülşen Filiz çiftinin 3 yaşındaki çocukları Eren Filiz'in başına evlerinin inşaatında oynarken taş düştü. Küçük çocuk önce, Türkan Özilhan Devlet Hastanesine götürdü. NTV'nin haberine göre, burada çocuğun "başında çatlak olduğu" söylendi. Ardından Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Eren için doktorlar beyin tomografisi istediğinde küçük çocuğun beyninde milyonlarca larva bulunan kist tespit edildi.

TENİS TOPU BÜYÜKLÜĞÜNDE KİST ÇIKARILDI

Sokak köpeklerinin yaydığı kist 'Hidatik' adı verilen son derece tehlikeli bir hastalıkla karşı karşıya olan Eren acilen ameliyata alındı ve beyninden bir tenis topu büyüklüğündeki kitle çıkarıldı. Doktorlar milyonda bir görülen kistlerin tehlike yarattığını ve alınmaması durumunda hayati risk teşkil edebileceğini belirtti.

Haberin Devamı

KARACİĞERİNDE DE KİST TESPİT EDİLDİ

Minik Eren'in annesi Gülşen Filiz yaşadıklarının bir mucize olduğunu ve Allah'a şükrettiklerini belirterek şöyle konuştu:

"İnşaatta oynarken kafasına taş geldi. Korkuyla hastaneye getirdik. Önce kafasında çatlak olduğunu daha sonra da kistleri tespit ettiler. Bir mucize gibi ortaya çıktı. Bir de durumumuz kötü olduğundan sağlıksız ortamda yaşadığı için bu duruma düştü çocuğum belki de. Doktorlar kedi köpek tüyünden olabileceğini söyledi. Küçük köpeklerle önüne geldiklerinde sürekli oynuyorlardı. Ama hakikaten her şerde bir hayır varmış. Allah’ın bir mucizesi. Şu an karaciğerinde de kist tespit edildi. Onun için de patoloji sonuçlarını bekliyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!