Fantastik filmler beyaz perdede

Güncelleme Tarihi:

Fantastik filmler beyaz perdede
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2014 01:14

Türk sinemasının süper kahramanlı, kovboylu, vampirli, cinli perili fantastik filmleri, Türk İşi Fantastik Filmler Festivali’nde bir kez daha sinemaseverlerle buluşacak.

Haberin Devamı

Festival kapsamında, 1950'li yıllardan itibaren çekilen 3 bine yakın fantastik film arasından seçilen yapımlar, dönemin yaşayan tanıklarının da katılımıyla 18-21 Aralık'ta Ankara'da gösterime sunulacak. Kült yapımlar olarak sinema literatüründe yer edinen "Dünyayı Kurtaran Adam", "Drakula İstanbul'da" ve "Zagor-Kara Bela" da yeniden beyaz perdeye yansıtılacak 12 film arasında yer alıyor.

HİKAYE OLUŞTURULACAK

Festival Yönetmeni Kerem Akkoyunlu, bu yıl 3'üncü kez düzenledikleri festivalin giderek daha geniş kitlelere ulaştığını söyledi. Festivalde, birçok yenilikle fantastik film severlerin karşısına çıkacaklarını belirten Akkoyunlu, ayrıca sosyal medya üzerinden etkileşimli olarak "Türk İşi Fantastik Hikaye" adıyla fantastik bir hikaye oluşturulacağını bildirdi. Akkoyunlu, katılımcılar ve sosyal medya takipçileri tarafından yazılacak hikayenin usta isimler tarafından son şekli verilerek festivalin son günü duyurulacağını belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!