‘Kaldırım anarşisi’

Güncelleme Tarihi:

‘Kaldırım anarşisi’
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2014 01:14

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, ilçe belediye zabıta Müdürlükleri ile hızlı ve koordineli çalışma yapabilmek için istişare koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanı Kemal Sonunur ile birlikte 25 ilçe belediyesi zabıta müdürleri ve memurlarının katıldığı toplantıda konuşan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Sarıgül, “Ankara’da bir kaldırım anarşisi olduğunu düşünüyorum. Şehirde yaşayan engelli, engelsiz, çocuk, yaşlı vatandaşımıza daha rahat mekanlar tanınmasını istiyorum. Sadece zabıta eğitimi ile yetinmeyip halkın da bilinçlendirilmesi noktasında nelere yapılabileceğini değerlendirmemiz gerekiyor” dedi.

ZABITA KOMİSYONLARI KURULDU

Toplantıda kurulmasına karar verilen zabıta komisyonları da oluşturuldu. Kent Yaşamı Komisyonu Başkanlığı’na Çankaya Zabıta Müdürlüğü, Eğitim- Rehberlik- Yayın Komisyonu Başkanlığı’na Altındağ Zabıta Müdürlüğü, Çevre Komisyonu Başkanlığı’na Mamak Zabıta Müdürlüğü ve Mevzuat ve Hukuk Komisyon Başkanlığı’na ise Sincan Zabıta Müdürlüğü seçildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!