Genç yatak odası dekorasyonu

Güncelleme Tarihi:

Genç yatak odası dekorasyonu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2014 17:15

Ferah, estetik ve kullanışlı bir genç odası tasarlamak ve yapmak bu örneklere bakarak çok kolay olabilir. İşte genç yatak odası için dekorasyon önerileri...

Haberin Devamı

Genç yatak odalarının kişiye özel bir dekorasyona sahip olması için duvara asılan ismin baş harfi benzeri harfler çok uygun olacaktır. Canlı renklerle döşenmiş bu oda enerji dolu gençler için çok doğru bir seçim. Çalışma masası, rahat bir koltuk, komodin ve dolap her yatak odasının olduğu gibi genç odalarının da olmazsa olmaz parçalarıdır.

Genç yatak odası dekorasyonu


Birbirine takım mobilya parçalarının yerine, gencin dinamizmine ve yaratıcılığına uygun özel parçaları bir araya getirerek çok daha güzel bir dekorasyon hazırlayabilirsiniz. Rahat bir okuma ve çalışma ortamı genç odaları için önemlidir. Okuma için rahat bir koltuk tercih edebilirsiniz.

Genç yatak odası dekorasyonu


Genç gerektiğinde arkadaşları ile vakit geçireceği odasında oturma köşelerine de ihtiyaç duyacaktır. Gencin ders çalışmak için fazla zaman harcayacağını da düşünürsek odasında rahat bir çalışma köşesinin olması da gerekmektedir.

Haberin Devamı

Genç yatak odası dekorasyonu

Genç odasında gencin hobilerine de yer vermek gerekir. Spor, müzik, sanat gibi gencin ilgisini çeken konulara odasının dekorasyonunda yer vermek odasında çok daha zevkli vakit geçirmesini sağlayacaktır. Sıradan ve renksiz mobilyalar yerine farklılığı olan mobilyalar gencin yaratıcılığını geliştirecek ve odasına farklı bir kişilik katacaktır.

Genç yatak odası dekorasyonu

BAKMADAN GEÇME!