Karadayı'da Mahir ailesini katledenlere adım daha yaklaştı

Güncelleme Tarihi:

Karadayıda Mahir ailesini katledenlere adım daha yaklaştı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2014 17:33

Mahir kardeşini dövenlerin kim olabileceğini bulabilecek mi? 1 Aralık Pazartesi 87. yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanan Karadayı’nı yepyeni fragmanı yayınlandı. Bir zamanlar Deliyürek’in esaslı çocuğu olan Kenan İmirzalıoğlu’nun başrolünde oynadığı Karadayı 87. Bölümüyle ekranlarda...

Haberin Devamı

"Oğlun var, dayanağın var derlerdi, yalanmış meğer. Bak benim oğullarıma boyumu geçtiler maşallah lakin ikisi de benden ırak, ikisi de yüzümü yere eğdi. Bir baba için en acısı da bu. Varlık içindeyken yokluklarını yaşamak." İşte bu sözlerle açılıyor Karadayı'nın 87. yeni bölüm fragmanı... Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel'İn başrollerini paylaştıkları Karadayı dizisi yine iddialı bir bölüm ile geliyor.

Karadayı 87. Bölümde Belgin, Mahir’in dosyayı getirmesi halinde yılların intikamını alacağını söyler. Mahir adım adım bombayı koyma emrini kimin verdiğini bulmaya yaklaşmıştır. Feride’yi de dikkatli olması konusunda uyarıda bulunmuştur çünkü Feride tehlikeli işlere fazlaca bulaşmaktadır.

Bu yıl 3. Sezonuyla ekranlara gelen Karadayı geçen hafta yayınlanan bölümünde izleyenlerin, gözyaşlarına boğmuştu. Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın kaleminden çıkan iki diziden biri olan 1970 yılların İstanbul’unda geçen Karadayı 87. Bölümüyle yine iddialı. Mahir Kara ve Savcı Feride’nin aşk hikâyesindeki fırtına dinmek bilmiyor.
Pazartesi günü televizyonda en çok rekabet yaşanan günlerden. Emanet, Güldür Güldür, Reaksiyon, Ulan İstanbul ve Karadayı aynı saate denk geliyor. Rating savaşlarının kızışacağı pazartesi akşamı bakalım ipi kim göğüsleyecek?

Haberin Devamı

SARSICI BAŞLANGIÇ
Mahir’in hem annesini hem de küçük Nazif’i aynı anda kaybetmesi ve intikam yemini etmesi onun gücün karanlık tarafına geçmesine neden oldu. Bu olay bütün ailenin hayatını bir daha eskisi gibi olamayacak şekilde değiştirdi. Mahir daha önce hiç ağlamadığı kadar ağladı…

Karadayıda Mahir ailesini katledenlere adım daha yaklaştı

MAHİR’İN BİR NUMARALI DÜŞMANI
Çalıştırdığı kulüp aslında kendi pis işlerini döndürdüğü bir paravan olan Ve Mahir’in en büyük düşmanı Sosyete Yusuf karakterine geçtiğimiz sezonlarda Muhteşem Yüzyıl’da Matrakçı Nasuh’u canlandıran Fatih Al can veriyor. 12 Eylül 1976 Ankara doğumlu olan Al, 2003 yılında "Sihirli Annem" ile televizyondaki oyunculuk hayatına adım attı. Oynadığı filmler: Hazan Mevsimi - Bir Panayır Hikâyesi, Bizim Büyük Çaresizliğimiz, Evdeki Yabancılar ve Daire.

Haberin Devamı

"KARADAYI KIZLARI" BİR ARAYA GELDİ

“Karadayı” dizisinin oyuncularından İrem Kahyaoğlu, yeni yaşını önceki akşam set arkadaşlarıyla birlikte Ela Maçka Taverna’da kutladı.

Karadayıda Mahir ailesini katledenlere adım daha yaklaştı

Bergüzar Korel ve Melike İpek Yalova başta olmak üzere tüm konuklar, Rita Mahrani’nin şarkıları eşliğinde geç saatlere kadar eğlendi.Korel, şarkıcının kendisine uzattığı mikrofona da yüzünü çevirmedi ve nakarat kısmında Mahrani’ye eşlik etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!