Joan Collins'ten şoke eden itiraf

Güncelleme Tarihi:

Joan Collinsten şoke eden itiraf
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2014 15:55

Bugün 81 yaşında olan ünlü oyuncu Joan Collins'in, gençliğinde tecavüze uğradığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Yaptığı bir açıklama ile Hollywood'u dehşete düşüren Collins, gençliğinde Maxwell Reed'tarafından tecavüze uğradığını duyurdu.

Cinsel istismarı konu alan "Brave Miss World" (Cesur Dünya Güzeli) adlı belgeselde 64 yıl öncesine dönen Collins, tecavüz ile şoke eden detayları anlattı.

Dünya Güzeli seçildikten 6 hafta sonra tecavüze uğrayan İsrailli Linor Abargil'e konuşan Collins, kendisinin de tecavüz mağduru olduğunu belirtti.

O zamanlar bakire olduğuna dikkat çeken Collins, tek hayalinin ünlü olmaktan ibaret olduğunu söyledi. Yıldız olma yolunda ilerleyen Collins, daha sonra evleneceği ve 1974 yılında vefat eden Max Reed'in tecavüzüne uğradı. Kendisine porno kitapları veren Reed, genç kadını alkolün içine karıştırdığı ilaçla bayıltıp tecavüz etti.

Collins, uzun süre suçluluk duygusundan kurtulamadığını ve Reed ile görüşmeye devam ettiğini ifade ederek evlilik teklifini de kabul etmek zorunda kaldığını kaydetti ve "Sonuçta bekaretimi alan da oydu. Ondan bana yaşattıklarından dolayı gerçekten nefret ettim " dedi.

Haberin Devamı

Geçen hafta Yahudi Film Festivali'nde izleyicilere sunulan belgeselin ayakta alkışlandığı kayedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!