Kocamın Ailesi izle 21.yeni bölümde Mukadder bedelini ödedi

Güncelleme Tarihi:

Kocamın Ailesi izle 21.yeni bölümde Mukadder bedelini ödedi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2014 15:29

Kocamın Ailesi 21. bölümü ile 27 Kasım perşembe günü FOX TV'de ekranlara geliyor. Kocamın Ailesi dizisinin 21.bölümünde Mukadder öyle bir bedel ödeyecek ki, bu sadece kendisini etkilemeyecek... 21. Bölüm perşembe akşamı saat 20.45'te başlayacak.

Haberin Devamı

Ar Ailesi hesapları kapatmaya hazır. Şüphelerinin peşinden giden Mukadder, bir yandan da bir oğlunu daha kaybetmemek için büyük bir uğraş verir. Miray, kaderin onu Fatih ile buluşturduğu yerde kozlarını paylaşırlar. Zafer, Tülay ile ilgili gerçekleri öğrenmiştir ve bu konuda son sözü söyler. Hesaplaşma sırasında ödediği bedel ise herkes için sürpriz olacaktır.

KOCAMIN AİLESİ DİZİSİ OYUNCULARI
Selen Seyven > Yonca, Gökhan Alkan >Tarık, Genco Özak > Can, Zuhal Yalçın > Esma, Yeşim Salkım > Şeniz , Yıldız Kültür > Hikmet Babaanne, Erman Okay > Zafer Baba, Ayşenil Şamlıoğlu > Mukadder Anne, Beren Gökyıldız > Pelin, Denizhan Kınacıgil > Ümit, Yıldız Kültür > Hikmet Babaanne, Ahmet Kayakesen > Fatih, Füsun Kostak > Tülin, Kadir Kandemir > Hakan, Kaan Küçük > Beki, Şehsuvar Aktaş > Gazanfer, Buse Arslan > Gülay, Seray Kaya > Miray ----- Seray Kaya, Melis Doğu > Fulden

Haberin Devamı

KOCAMIN AİLESİ GENEL KONU

Kocasını seven ailesine katlanır!

25 yıldır evlatlarından biri kayıp olan geleneksel geniş bir aile ile buna tam zıt, çocuksuz modern bir çift aynı apartmanda komşu olursa ne olur?

Kocamın Ailesi izle 21.yeni bölümde Mukadder bedelini ödedi

Anne ve babasını hiç tanımamış Tarık, komşu aileye hemen ısınırken eşi Yonca bu yeni duruma hiç alışamıyor. Bütün bunlara iki aileyi birleştirecek sırlarla örülü bir gizem de eklenince olaylar zinciri hızla büyüyor.

KOCAMIN AİLESİ 21. BÖLÜM FRAGMANI İZLE – 27 KASIM PERŞEMBE

Kocamın Ailesi’nin senaryosunu Nuray Uslu, Verda Pars ve Şeyda Delibaşı birlikte kaleme alıyorlar. Mia Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen sandalyesinde ise Kemal Uzun oturmakta.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!