Çebi: Endişeliyiz, bunu UEFA'ya da bildirdik

Güncelleme Tarihi:

Çebi: Endişeliyiz, bunu UEFAya da bildirdik
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2014 13:16

Beşiktaş, Asteras ile oynayacağı Avrupa Ligi maçı için Yunanistan'a giderken, ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, İstanbul'da bir Sırp taraftarın öldürülmesi nedeniyle endişeli olduklarını söyledi. Çebi, "UEFA'ya endişemizi ilettik" dedi.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi C grubu 5. hafta maçında Asteras Tripolis ile karşılaşacak olan Beşiktaş, Yunanistan'a ulaştı.

1.5 saatlik uçak yolculuğu yapan Siyah beyazlılar maçın oynanacağı Tripoli kentine 80 km mesafedeki Kalamata Kaptan Vassilis Constantakopoulos Havaalanı'na inerek otobüs ile Tripoli'ye geçti.

Çebi: Endişeliyiz, bunu UEFAya da bildirdik

Teknik direktör Biliç ve futbolcular yerel kıyafet giyerek kendilerini karşılayan Yunan vatandaşları ile fotoğraf çektirdiler.

Beşiktaş kafilesinde, sakatlıkları devam eden Tolga, Sivok ve Uğur Boral yer almadı. Teknik direktör Slaven Bilic bu oyuncuların yerine kadroya genç oyuncular Enes ve Ümit'i dahil etti.

Haberin Devamı

Siyah beyazlılar saat 18:00'de maçın oynanacağı Tripoli Theodoros Kolokotronis Stadı'nda son antrenmanı yapacak.Teknik direktör Slaven Biliç antrenman öncesi basın toplantısı düzenleyecek.

Çebi: Endişeliyiz, bunu UEFAya da bildirdik

ÇEBİ: ENDİŞELİYİZ, BUNU UEFA'YA DA BİLDİRDİK

Havalimanında bir açıklama yapan Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray Liv Hospital-Kızılyıldız maçında bir taraftarın öldürülmesi nedeniyle UEFA'dan ek güvenlik talebi istediklerini söyledi.

Çebi, "Sosyal medyada yazılan çizilenlerin ışığında "UEFA'ya endişemizi ilettik. Spor kardeşliktir. Orada maç seyretmeye gelen bir kişinin başına bunun gelmesi özellikle Türkiye'de olması üzüntü verici. Olmaması gerekirdi. Burada böyle bir şey olacağını zannetmiyorum. Biz herkesle kardeşiz. Beşiktaş'ın yapısı ve karakteri belli. Dünya çapında sevilen bir takımız" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!