O artık bir dünya markası

Dünyaca ünlü modacımız Atıl Kutoğlu, Avrupa’da büyük projelere imza atıyor. Kutoğlu, 6 ülkede mağazası bulunan lüks Alman perakende devi Peek&Cloppenburg için koleksiyon hazırladı.

Haberin Devamı

Atıl Kutoğlu’nun Viyana Opera Balosu’ndan esinlenerek hazırladığı koleksiyon, geçtiğimiz hafta sonu Peek&Cloppenburg lüks mağazalar zincirinin Viyana’d ki en büyük şubesinde tanıtıldı. Viyana Opera Balosu Onursal Başkanı K ontes Desiree Treichl-Stürgkh’un ev sahipliği yaptığı tanıtıma Avusturya iş, sanat ve siyaset dünyasının ünlü isimleri katıldı. “Atıl Kutoğlu for Peek&Cloppenburg” koleksiyonu, 13 Aralık’ta Armani, Donna Karan, Ralph Lauren, Michael Kors, Boss gibi markalarla bir arada satışa çıkacak.

Viyana Opera Balosu Onursal Başkanı Kontes Desiree Treichl-Stürgkh, tasarımlarını çok beğendiğini söylediği Atıl Kutoğlu ile poz verdi.

Çocuklara kıyafet bağışladılar

Migros ve Ariel’in çocuk kıyafeti bağış kampanyası, Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın (TOG) desteğiyle on binlerce çocuğu mutlu etmeye devam ediyor. İş ve sanat dünyasının ünlü isimleri de kampanyaya destek olmak amacıyla kolları sıvadı. Four Seasons Hotel’de bir araya gelen Ayşe Tolga, Deniz Berdan, Elif Gönlüm, Hülya Eltemur, Tuba Peksayar ve Zeynep Üstünel, ihtiyaç sahibi çocuklar için kıyafet bağışladı.

Haberin Devamı

Mutluluğa “evet” dediler

Akdağlar Grup’un sahibi Hanife-Mehmet Akdağ çiftinin oğulları Sercan Akdağ ile Figür Turizm’in sahibi Ali-Neriman Çalışkan’ın kızları Tuba Çalışkan, Bomonti Hilton’da evlendi. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın kıydığı nikâhta çiftin şahitliğini Mesut Yılmaz, Nedim Keçeli, Nazif Bağrıaçık ve Tahsin Miniç yaptı. Gelin ve damat, düğünden sonra balayı için Amerika’ya gitti.

Yazarın Tüm Yazıları