Pembe gözlükleri çıkarın

Olanaklar, fırsatlar veya sürprizler kapıda! Ancak yine de, gezegenler bazı olayları, davetleri, teklifleri, kavramları, kişileri veya plan ya da projeleri olduğundan çok daha harikulade görmemize neden olabilir.

Haberin Devamı

Bahsettiğimiz konulara iyimser yaklaşmakta haklı olma ihtimalimiz olmasına rağmen, olayları gözümüzde büyütme ve olaylar hakkında yanılma ihtimalimiz de yüksek.
Dolayısıyla, olabildiğince gerçekçi, detaycı, araştırmacı olmamız ve imkanı varsa belli ölçümleme teknikleriyle konuları test ederek ilerlememiz daha doğru olabilir. Olumlu bir ruh halindeyiz.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

Koç
Elinize geçen bilgileri veya haberleri hızla değerlendirip işe koyulmak yerine, doğruluklarını veya detaylarını öğrendikten sonra harekete geçebilirsiniz. Sizi yanıltmaya, kandırmaya veya sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler varsa, bu amaçlı eğilimlerini arttırmış olabilirler.

Boğa
Belli ilişkilerinizin veya işbirliklerinizin güvenilirliğini, vadesini veya gerçekliğini sorgulamanız gereken bir gün.

Haberin Devamı

İkizler
Hayalci yaklaşımlar veya planlar içinde olabilirsiniz. Eğer, kafanızdaki önemli bir hedefinizi gerçekleştirmek istiyorsanız, öncelikle ayağı yere basan planlar yapmalı ve gerçekçi olmalısınız. Ardından söylediklerinizi yapmanız kolaylaşacaktır.

Yengeç
Ortaya çıkan bazı durumlar ilgi gerektirebilir. Beklenmedik gelişmelere göre pozisyon almadan önce, olayların netlik kazanmasını ya da detayların ortaya çıkmasını beklemek gerekebilir.

Aslan
Meydan okuyan, sizi ya da sizinle ilgili olarak diğerlerini yanıltmaya çalışan kişiler olabilir. Dramatik tavırları olan kişiler veya entrikalar gündeme gelebilir.

Başak
Artık sizin için faydası olmayan iş, ilişki ya da işbirliklerini veya duygusal ya da ticari sorumluluklarınızı daha net görmenizi sağlayacak gelişmeler yaşanabilecek günlerdesiniz.

Terazi
Bazı kişilerin düşündüğünüz kadar açık sözlü olmadığını ya da gerçek duygularını paylaşmadığını fark edebilirsiniz. Olan bitene daha dikkatli bakmanız gereken günler.

Akrep
Çevrenizdeki kişileri ikna etmekte veya tavsiyelerinize kulak vermelerini sağlamakta zorlanabileceğiniz bir gündesiniz ya da dünya çapında önerilere sahip olsanız da kimsenin dinlemeye niyeti olmayabilir.

Yay
Her kafadan farklı sesin çıkabileceği, zıt fikirler ya da inatçı kişiler nedeniyle anlaşmazlıklar yaşanabilecek birkaç gün. Dolayısıyla, stresi azaltacak keyifli aktivitelere yönelmenizde fayda var.

Haberin Devamı

Oğlak
Güven sorunu yaşayabilir ya da yola kimlerle devam edeceğiniz konusunda kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz. Bugünü daha hafif konu ya da aktivitelerle geçirmenizde fayda var.

Kova
Bugünlerde gündeminizde olan ya da olabilecek teklif, davet veya önerileri dikkatle ele almanız gerekiyor. Ani kararlar almak yerine üzerinde detaylı şekilde düşünmenizde fayda var.

Balık
Haberin kaynağına ulaşmadan, ikinci ağızdan diyaloglara dayalı ya da kulaktan dolma haberlere bağlı kararlar almamalı, tepkiler vermemelisiniz. Yönünüzü bizzat yapacağınız araştırmalara göre belirlemelisiniz.

Yazarın Tüm Yazıları