Galatasaray-Partizan sutopu maçı ertelendi

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray-Partizan sutopu maçı ertelendi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2014 12:06

29 Kasım Cumartesi günü Sırbistan'da oynanması gereken Galatasaray-Partizan sutopu maçı ileri bir tarihe ertelendi.

Haberin Devamı

Sırp polisi yeterli güvenlik önlemini alamayacaklarını belirtince Galatasaray-Partizan maçı ertelendi.

Konuyla ilgili olarak Partizan Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, konuyla ilgili önce Sırbistan İçişleri Bakanlığı yetkilileriyle görüşüldüğü, ardından bakanlık yetkililerinin görüşleri doğrultusunda Avrupa Sutopu Federasyonu'na başvuruda bulunulduğu belirtildi. Açıklamada ayrıca şu ifadelere yer verildi:

"İçişleri Bakanlığından tarafımıza gönderilen yazıda, mevcut güvenlik koşulları göz önünde bulundurarak, cumartesi günü oynanacak maçın güvenlik koşullarının daha elverişli olduğu ileri bir tarihe ertelenmesi önerisinde bulunuldu. Durumu, Avrupa Sutopu Federasyonu'na da bildirerek, kendilerinden bu maç için yeni bir tarih belirlenmesi talebinde bulunduk."

Haberin Devamı

SIRP TARAFTAR İSTANBUL'DA ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız arasında 21 Kasım'da oynanan basketbol maçı öncesinde, Abdi İpekçi Spor Salonu'nun 1 No'lu kapısının önünde 19.30'da çıkan kavgada, 25 yaşındaki Marko İvkoviç isimli Kızılyıldız taraftarı, aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanmıştı. Sağlık ekiplerince Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan İvkoviç, kurtarılamamıştı.
Olayın ardından, bir grup Kızılyıldız taraftarı Türkiye'nin Belgrad Büyükelçiliği önünde eylem yapmış, Sırbistan Süper Ligi'nde oynanan Partizan-Napredak futbol maçında tribünlerden Galatasaray'ın taraftar grubu "UltrAslan" bayrağı yakılmıştı.


Galatasaray-Partizan sutopu maçı ertelendi
MARKO IVKOVIC CİNAYETİNDE 5 KİŞİ GÖZALTINDA 4 KİŞİ ARANIYOR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!