Marko İvkovic cinayetinde 5 kişi gözaltında 4 kişi aranıyor

Güncelleme Tarihi:

Marko İvkovic cinayetinde 5 kişi gözaltında 4 kişi aranıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2014 11:05

Galatasaray Liv Hospital'ın cumartesi günü Kızılyıldız ile oynadığı basketbol maçı öncesinde çıkan olayda 25 yaşındaki Sırp taraftar Marko İvkoviç'in bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili soruşturmada 5 kişi dün geç saatlerde gözaltına alınmıştı. Bu kişilerin verdiği bilgiler doğrultusunda polis 4 taraftarı daha aramaya başladı.

Haberin Devamı

Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olaydan sonra yaklaşık 300 taraftarla yüz yüze yaptıkları görüşme sonunda 5 isme ulaştı. Zanlılar gözaltına alınarak Gayrettepe'deki Asayiş Şubesi'ne getirildi. Alınan bilgiye göre, 5 taraftar, ilk sorgularında suçlamayı kabul etmedi. Olay sırasında orada olduklarını, ancak Sırp taraftarı kimin bıçakladığını bilmediklerini söylediler. Gözaltına alınan kişilerin verdikleri bilgiler doğrultusunda 4 taraftarın daha arandığı öğrenildi.

25 YAŞINDAKİ IVKOVIC BASKETBOL MAÇI ÖNCESİ ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ
Geçtiğimiz Cuma günü Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan Galatasaray-Kızılyıldız karşılaşması öncesinde salon önünde olaylar yaşanmış ve 25 yaşındaki Kızılyıldız taraftarı Marko İvkovic bıçaklanarak öldürülmüştü. Olayın çözülmesi için İstanbul Emniyeti özel ekip kurarken Galatasaray cephesi taraftarlarının olayla ilgisi olmadığını açıklamıştı. Sırbistan tarafı ise olayın yaşandığı andan itibaren cinayeti Galatasaray taraftarlarının işlediğini iddia ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!