Bu Tarz Benim'in Nur Yerlitaş'ına Kanal 7'de rakip çıktı! (+Video)

Güncelleme Tarihi:

Bu Tarz Benimin Nur Yerlitaşına Kanal 7de rakip çıktı (+Video)
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2014 14:26

Bu Tarz Benim yarışması gerek polemiklerle gerek laf dalaşlarıyla gerekse eleme geceleri yaşanan çetrefilli anlarla gündeme gelir. İzlemeyenlerin bile hakkında bilgi sahibi olduğu fenomen yarışma öyle bir popüler oldu ki, diğer kanallara da sıçramaya başladı bile...

Haberin Devamı

Ekranların fenomen yarışması Bu Tarz Benim'e yeni bir rakip geldi. "Seni anan benim için doğurmuş" şarkısıyla üne kavuşan Ebru Yaşar'ın hazırlayıp sunduğu sağlıktan güzelliğe bir çok konunun ele alındığı gündüz kuşağı programlarından "Ebru Yaşar ile Her gün"de Bu Tarz Benim'e gönderme vardı.

BU TARZ BENİM YARIŞMASINA YENİ RAKİP

Jüri üyeleri Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu'dan geçer not almak isteyen yarışmacıların kıyasıya yarıştığı, sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği moda programı Bu Tarz Benim yarışması diğer kanallara da sıçramış görünüyor.

Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan "Ebru Yaşar ile Her gün" programında iki kız eleştirmenler tarafından yorumlandı. Programa konuk olan Modacı Ayşe Koçak, yaptığı eleştirilerle Show TV'de yayınlanan Bu Tarz Benim programındaki jüri üyeliği yapan Nur Yerlitaş'a benzetildi. Konsept gereği ailesiyle yemeğe çıktığını belirten yarışmacılardan biri elbisesi beğenilmeyince oldukça sinirlendi.

İŞTER O ANLAR

Haberin Devamı

BU TARZ BENİM HAKKINDA TWITTER'DA KONUŞULANLAR

Başak: Bu tarz benim programı kadar ilginç bi program yok

Adamın TİLLAHI: Babaannem dedeme "Namazı hızlı kıl, Bu Tarz Benim başlayacak" dedi. Dedem de karışma, bu farz benim dedi. Ortam çok gergin şu an.

Eran Kaya: Ne zaman kendimi kötü hissetsem instgramda çirkin birilerinin profilini gezip moralimi öyle düzeltiyorum. bu tarz da benim.
HakanKakız: Üzüldüm valla Tuğçe'ye. Gizem ve Ayşegül gibi giyinmeyi bilmeyen insanların oturuyor olup tarzlı birinin elenmesi haksızlık.

Arda: Şu an Bu Tarz Benim yarışmasında sahnede yürüyen taze fasülye var.

cilvelikartonpiyer: Bu Tarz Benim 'in cumartesi programları giderek "Okuma Bayramı Sonrası Beraber ve Solo Temsiller"e benzedi. Eşekle Nasreddin Hoca da çıksın.

twitolojist: Sürekli bu tarz benim tweeti atan insanların ellerine çimento dökülsün bence...

Bu Tarz Benimin Nur Yerlitaşına Kanal 7de rakip çıktı (+Video)

Haberin Devamı

Türk Erkeği: Bu tarz benim de bu hafta prandelli gitsin.

Levent: Bu Tarz Benim izleyen erkeğe laf atan erkek, özgüveni eksik karakteri oturmamış erkektir.

Meltem Öztürk: Bu tarz benim izleyen erkek yakında çıtçıtlı badide giyer.

Sara J. Sürer: Bu tarz benim i nasıl seyrediyosunuz ya zamanınız gidiyo boşuna valla bak

BEGÜM: Sınıfta bu tarz benim yapıyorlar düşünün halimi

ASLI.: Bu tarz benim izleyen erkekler için kurtlar vadisi izleyen erkekleri üzdünüz kızlar.

İlgili video:

BU TARZ BENİM'DE KIZLAR BİRBİRİNE GİRDİ

Ayşenur Balcı, Ayşegül Doğan'a "Çeneden başka bir şey değilsin" deyince tansiyon yükseldi, ekranda adeta kıyamet koptu. İvana Sert'in bile dayanamayıp isyan ettiği kavganın fitili bile Ayşenur Balcı'nın "çeneden başka bir şey değilsin" demesiyle ateşlenmiş oldu. Bu sözler üzerine deliye dönen Ayşegül'ü sakinleştirmek ise Öykü Serter'e düştü.

Haberin Devamı

Bu Tarz Benim yarışması 29 Kasım Cumartesi akşamı "Afrodit" lakaplı Banu Alkan konuk oluyor. Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve konuk jüri üyesi olarak Banu Alkan Bu Tarz Benim yarışmasının eleme gecesinde izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!