Rusya'da gülen olmadı

Güncelleme Tarihi:

Rusyada gülen olmadı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2014 22:52

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu 5. maçında CSKA Moskova, sahasında Roma ile 1-1 berabere kaldı.

Haberin Devamı

Stat: Arena Khimki
Hakemler: Felix Brych, Mark Borsch, Stefan Lupp (Almanya)
CSKA Moskova: Igor Akinfeev, Mario Fernandes, Sergey İgnasheviç, Alan Dzagoev, Ahmed Musa (Dk. 81 Tosic), Aleksandrs Cauna (Dk. 64 Milanov), Vasiliy Berezutskiy, Roman Eremenko, Georgiy Shennikov, Bebras Natcho, Seydou Doumbia
Roma: Morgan De Sanctis, Rajda Nainggolan (Dk. 83 Strootman), Adem Lyajic (Dk. 87 Pjanic), Francesco Totti, Daniele De Rossi, Seydou Keita, Davide Astori, Alessandro Florenzi, Jose Holebas, Gervinho (Dk. 77 Iturbe), Kostas Manolas
Goller: Dk. 90+3 Vasiliy Berezutskiy (CSKA Moskova), Dk. 43 Francesco Totti (Roma)
Sarı kartlar: Vasiliy Berezutskiy, Georgiy Shennikov, Alan Dzagoev (CSKA Moskova)

Karşılaşmanın ilk 10 dakikasında iki takımda rakip kalede pozisyon bulmakta zorlandı. 15 dakikası geride kalan maçta CSKA Moskova rakibine göre sahada daha istekli görünen taraf oldu. 30 dakikalık sürede ev sahibi CSKA Moskova daha etkili bir tablo çizmesine rağmen, Roma kalecisi Morgan De Sanctis'i zorlayacak bir atak gerçekleştiremedi.

Roma ilk tehlikeli atağını 35. dakikada gerçekleştirdi. Ceza sahası içine atılan derinlemesine pasa iyi hareketlenen Florenzi'nin sağ çaprazdan attığı şut az farkla dışarı çıktı.

38. dakikada CSKA Moskova etkili oldu. Ev sahibi ekipten Doumbi'nın attığı şutta top kaleciye çarparak dışarı çıktı.
43. dakikada Roma, deneyimli oyuncusu Totti'nin serbest vuruştan attığı golle 1-0 öne geçti.
Karşılaşmanın ilk yarısı Roma'nın 1-0 üstünlüğünde sona erdi.
60. dakikada Roma net bir pozisyondan yararlanamadı. Çalımlarla ceza sahasına sokulan Nainggolan, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda meşin yuvarlağı ağlarla buluşturmadı.
90+3. dakikada CSKA Moskova, Berezutskiy'nin ayağından bulduğu golle beraberliği yakaladı ve karşılaşma 1-1 sona erdi.
Bu arada, UEFA hakem gözlemcisi Murat Ilgaz, CSKA Moskova-Roma maçında görev aldı.

CSKA Moskova Teknik Direktörü Slutskiy: "90+3. dakikada gol atarak, gruptan çıkma şansını sürdürdük"

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu 5. hafta mücadelesinde, Roma ile 1-1 berabere kalan CSKA Moskova'da, teknik direktör Leonid Slutskiy, sahaya kazanmak için çıktıklarını, ancak bunu başaramadıklarını söyledi. İtalyan temsilcisi Roma'ya gol atmanın oldukça zor olduğunu ifade eden Slutskiy, "90+3. dakikada gol atarak, gruptan çıkma şansını sürdürdük. Bu nedenle mutluyuz" dedi.

Roma Teknik Direktörü Garcia: "Kazandığımızı düşündüğümüz bir maçı, son 15 saniyede yediğimiz golle kaybettiğimiz için üzgünüz"

Roma Teknik Direktörü Rudi Garcia ise "Kazandığımızı düşündüğümüz bir maçı son 15 saniyede yediğimiz golle kaybettiğimiz için üzgünüz" değerlendirmesinde bulundu. Oyunu baştan sona kadar domine ettiklerini ifade eden Garcia, "Grupta şansımız devam ediyor. Her şey bize bağlı" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!