Ergin Ataman: Furkan Aldemir yazık etti kendine!

Güncelleme Tarihi:

Ergin Ataman: Furkan Aldemir yazık etti kendine
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2014 19:24

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, NBA ekibi Philadelphia 76'ers'a gitmek için sözleşmesini tek taraflı fesheden Furkan Aldemir'e sitem etti. Ataman, "Furkan'ın sağlıklı bir karar verdiğine inanmıyorum. NBA'in en kötü takımına gidiyor. Oyuncuyu menajerleri o şekilde yönlendirmiş" dedi.

Haberin Devamı

Kulüp televizyonu GSTV’nin sorularını yanıtlayan Ataman’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

- Furkan hakkında hukuki süreç nasıl işler bilgim yok. Furkan’ın NBA’de oynaması hepimize gurur verir ancak bizim de devam eden bir sezonumuz var.

- Furkan’ın sağlıklı bir karar verdiğine inanmıyorum. NBA’de henüz galibiyet almamış, ligin en kötü takımına gidiyor. Bizde iki yıl daha oynayacağının sözünü vermişti. Bir yıl daha bizde oynasaydı eğer daha iyi bir takıma yıldız olarak giderdi.

- Oyuncuyu menajerleri o şekilde yönlendirmiş. Menajer oyununa geldi. Galatasaray, Furkan’ı Pınar Karşıyaka’dan alırken çok ciddi bir yatırım yapmıştı. Ayrıca ben de dahil hiç kimsenin geçmiş sezonlardan alacağı yok. Hepsi ödendi. Bu sezon bazı sıkıntılar oluyor ama bu kimseyi haklı yapmaz. Gidiş şekli bence sevimli değil. NBA takımının da yaptığını etik bulmuyorum.

Haberin Devamı

- Gönül ister ki tüm ödemeler zamanında yapılsın ama futbol takımında da aynı sorunlar var.

- Ünal Aysal bu kulübün artık başkanı değil ancak basketbol takımına sahip çıkabilecek güçte olduğunu biliyorum, bunu yapabilir. Galatasaray’da bir sürü çeşitli holdinglerde bir sürü patron ya da CEO var. Bu isimler son maçta kutlamalara gelmek yerine maddi anlamda da destek verebilirler. Galatasaraylılık, Galatasaray’ı şampiyonluk maçında desteklemek değil, o günlere gelene kadar destek olmaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!