Karnaval gibi parti

Güncelleme Tarihi:

Karnaval gibi parti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2014 01:10

Ankaralı eğlenceseverler, Wyndham Otel’de düzenlenen ‘Black Party’ isimli gecede bir araya geldi. Partide sahne alan Brezilyalı dans ve müzik grubu Bate Bumbo’nun gösterisi ilgiyle izlendi.

Haberin Devamı

Ünlü moda markası Versace 19.69’un Ankara’da açılacak konsept mağazasının lansman partisine Ankara cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı. Yaklaşık 500 davetli ile gerçekleştirilen ‘Black Party’de eğlenceli anlar yaşandı. Katılımcılar, partinin konseptine uygun olarak baştan aşağı siyah giyindi.. Siyah parti, isminin aksine oldukça renkli görüntülere sahne oldu.

SAMBA ŞOV

Dj Ergun Akyol’un performansıyla başlayan partide Brezilyalı dans ve müzik grubu Bate Bumbo, gösteri yaptı. Vurmalı çalgılar ve sambacılardan oluşan grubun gösterisi büyük ilgi gördü. Konukların bir kısmı grubun fotoğrafını çekerken bir kısmı da sambacılara eşlik etmeye çalıştı. More Events tarafından düzenlenen gece, geç saatlere kadar devam etti. Versace 19.69’un çok önemli bir marka olduğunun altını çizen ve markanın dünyada ilk döşemelik, perdelik ürünler mağazasını hayata geçiren Mete Tunç; “Biz markaya olan güvenimiz ile birlikte Ankara’dan başlamak üzere önemli bir atılım yapma hedefindeyiz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!