Vekilden desteğe devam

Güncelleme Tarihi:

Vekilden desteğe devam
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2014 01:10

Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, sarı-lacivertli kulübün sürüklendiği kötü tablodan kurtarılması için ilgilileri bir kez daha göreve çağırdı.

Haberin Devamı

Ankaragücü’nün bulunduğu duruma dikkat çekmek için taraftarlar açlık grevine giderken, Ankara CHP Milletvekili Aylin Nazlıaka, yaptığı açıklamada bir kez daha desteğe hazır olduğunu belirtip, “Taraftarın yüreğinde yaşattığı duyguyu, Ankaragücü sevgisinin büyüklüğünü çok iyi anlıyorum” dedi.
Ankaragücü’nün Başkent Ankara ile özdeşleşmiş, taraftarıyla bütünleşmiş, 105 yıllık tarihiyle gerçek bir futbol hikayesi olduğunun altını çizen Nazlıaka, “A.Gücü, birinci ligde en çok yer alan 4. takımımızdır. Şampiyonluğa oynayan takımların bile tribünleri boş kalırken, 19 Mayıs Stadyumu’nu dolduran 10 binlerce taraftar, hem gerçek futbol taraftarlığının bir örneğini vermekte hem de Ankaragücü sevgisini tribünlerde yaşatmaktadır” dedi

BAKAN VE FEDERASYON BAŞKANI İLE GÖRÜŞECEĞİM

Haberin Devamı

A.Gücü’nün, eşi benzeri olmayacak şekilde tarihinin en zor döneminden geçmekte olduğunu vurgulayan Nazlıaka, şunları söyledi:
“Ankaragücü’nü bu güne getiren sürecin sorumluları bellidir. Konuyu defalarca Meclis gündemine taşıdım. Görünen o ki Hükümetin de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanının da gündeminde A.Gücü yoktur. A.Gücü sadece Ankaragüçlülerin yüreklerinde vardır. A.Gücü için bugüne kadar bütün gücümle mücadele ettim, bu mücadeleyi vermeye de devam edeceğim. Çünkü A.Gücü bu kentin tarihidir, bugünüdür, geleceğidir, sevdasıdır, en önemli değerlerinden biridir. A.Gücü’ne sahip çıkmak, siyasi görüşü ne olursa olsun ben Ankaralıyım diyen herkesin boynunun borcudur. A.Gücü için açlık grevine giden taraftarın yüreğinde yaşattığı duyguyu, A.Gücü sevgisinin büyüklüğünü çok iyi anlıyorum. Takımın bir an önce içine sürüklendiği bu kötü tablodan kurtarılması için ilgilileri bir kez daha göreve çağırıyorum. Spor Bakanı Sayın Akif Çağatay Kılıç’tan randevu istedim. Ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile durum değerlendirmesi yapacağım. Ankaragüçlü taraftarlar gelecek kuşaklara takımlarını anlatmayacak, tribünde birlikte izleyecekler. Mücadelem Ankaragücü’nün geleceği içindir.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!