Tuba'nın 3 doğrusu 1 yanlışı

Güncelleme Tarihi:

Tubanın 3 doğrusu 1 yanlışı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2014 07:03

Tuba Büyüküstün’ün Emmy Ödül Töreni’nde seçtiği tasarım ilk önce ‘gereğinden fazla özensiz’ gibi görünse de, oyuncu üç hamlede trendleri yakalamış. Tek kusurlu hareketi aksesuar seçimi...

Haberin Devamı

Tubanın 3 doğrusu 1 yanlışı

Tubanın 3 doğrusu 1 yanlışı
NAZAR ETME NE OLUR, ÇALIŞ SENİN DE OLUR!

Sabah akşam gym’de saatlerini geçirip bileğinin hakkıyla 6-pack (baklava) yapan oyuncunun, bunu iki sezondur ortalığı yıkan ‘crop-top’la dosta düşmana göstermesi ‘doğru’ hareket. Yanlış: Küpeleri pahalı olabilir ama imaj itibarıyla Ortaköy işi bir hava estiriyor. Kendini göstermiyor. Saçları da özensiz. Nişan topuzu yapsın demiyoruz ama en azından daha özenli olabilirdi.


Tubanın 3 doğrusu 1 yanlışı
DANTEL KULLANMAYANI DÖVÜYORLAR

Haberin Devamı

Givenchy ve Valentino’yla şahlanan ‘dantel’ trendinden bihaber olanımız kalmadı. Özellikle kırmızı halıda dantel tercih etmeyeni dövüyorlar. Büyüküstün bu seçimiyle rakiplerinden ayrışma ihtimalini ıskalıyor belki ama trendi de yakalıyor.

Tubanın 3 doğrusu 1 yanlışı
DOĞRU YERLERİ KAPATIYOR

İç çamaşırı göstermek haute couture koleksiyonlarının ‘olmazsa olmazı.’ Olay şu: Tüm kalçanızı kaplayacak, korsemsi bir sort tasarlatıp üzerine transparan dantelle kaplıyorsunuz, oldu size en ‘in’inden bir elbise. Fakat olay yüksek bel de bitiyor. Tabir-i caizse her yeri açıyor, göbek deliğinizi kapıyorsunuz. Misal Taylor Swift: Şarkıcının American Music Awards’da “Asla göbek deliğimi göstermem” diyerek bol transparanlı ancak yüksek belli modeli seçmesi olay yarattı. Büyüküstün de seçimiyle tüm doğru yerleri kapatıyor.

BAKMADAN GEÇME!