Uğur'dan Öğretmenler Günü kutlaması

Güncelleme Tarihi:

Uğurdan Öğretmenler Günü kutlaması
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2014 01:12

İzmir Uğur Dershaneleri ve Uğur Hazırlık Lisesi’nde görev yapan öğretmen ve yöneticiler İzmir Maksim Gazinosu’nda düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü Yemeği’nde bir araya geldi.

Haberin Devamı

300’ün üzerinde öğretmenin yer aldığı yemekte kurumda 10 yılını dolduran öğretmenlerin altın rozetleri Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel, New York Üniversitesi Pisikoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Selçuk Şirin, Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Art Direktörü Aslıhan Umar, Uğur Dershaneleri Genel Müdürü Lokman Durak, Genel Müdür Yardımcısı Nahit Karabulutoğlu tarafından takıldı.

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları İzmir Koordinatörü Yücel Yücel’in yaptığı açılış konuşmasının ardından mikrofona gelen Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel, 24 Kasım’ın Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün başöğretmen kabul edildiği ve öğretmenlere armağan edilen bir gün olduğunu belirterek Öğretmenler Günü’nü kutladı. Anaokulu, ilkokulu, ortaokulu, lisesi, üniversite ve doktora programlarıyla Avrupa’nın en büyüğü, dünyanın da sayılı eğitim kurumlarından biri olduklarını belirten Yücel, "Biz eğitimciler, 21’nci yüzyılın bu günlerinde eğitim önemiyle bütün dünyaya ulaşmaya çalışıyoruz. İster gelişmiş, isterse geri kalmış ülke olsun herkes eğitim diyor. Dünyadaki eğitim ile ilgili gelişmeleri takip ediyorum. Berlin’de ve Washintong DC’de iki ayrı üniversite kurduk. Washinton DC’de Amerikan Kongresi’nde yaptığım konuşmada bu günün petrolünün, doğal kaynaklarının eğitim olduğunu söyledim. Eğitimi helletmediği sürece hiçbir ülke bir yere gidemez. Herkes bunun bilincinde. Bizde bu bilinçle hareket ediyoruz. Şu anda İzmir’de dershaneyle, okullarıyla İzmir’in en büyüğü oldunuz, büyük emekleriniz var. Bir yıl sonrası için hiçbiriniz kaygı yaşamayınız. Bu mesleği devam ettirmek istediğiniz sürece birlikte olacağız" dedi.

Haberin Devamı

Türkiye’de Bahçeşehir Kolejleri’nin 61 kampüse, 110 okula ulaştığını dile getiren Enver Yücel sözlerini şöyle tamamladı:

"Önümüzdeki yıl İzmir’de Uğur Hazırlık Liseleri, Bahçeşehir Kolejleri olarak birden fazla okul yatırımları yapmak üzere alt yapılarımız hazır. Çok gençsiniz. Lütfen eğitiminize devam edin. Bize öğrenen öğretmen lazım. Bu alanda biz ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Bununla ilgili çalışmalar yapalım. Dünyanın her yeriyle networkümüz var. Bu alanda sizlerden uzun bir süre daha fazla yararlanmak istiyoruz."

Haberin Devamı

İzmir Maksim Gazinosu’ndaki geceye İstanbul’dan katılan BAU Art Direktörü Aslıhan Umar, türküleriyle renk kattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!