Altay'da fesih pürüzü

Güncelleme Tarihi:

Altayda fesih pürüzü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2014 01:10

TEKNİK direktörü Mesut Toros'la yolları ayıran Altay yönetimi, prensip anlaşmasına vardığı Serhat Güller'le sözleşme feshi konusunda uzlaşmaya çalışıyor.

Haberin Devamı


Mukaveleye 2 taraf için de tek taraflı fesih maddesi koymak istediklerini, ancak Serhat Güller'in buna karşı çıktığını söyleyen Başkan Aslan Savaşan, "Bizim olmazsa olmazımız, sözleşmede, (İki taraf da fesih hakkını kullanabilir) maddesinin yer alması. Tazminat yükü taşıyan mukaveleler yapmak istemiyoruz. Altay'ı yeni borçlarla başbaşa bırakamayız" dedi.
Siyah beyazlı yönetim, yapacağı toplantıdan sonra Serhat Güller ile telefonla son bir görüşme daha yapılacak. Ankara'da olan Güller'in şartları kabul etmesi halinde İzmir'e gelerek sözleşme imzalayacağı belirtildi. Altay'da takımı sezon öncesi lige hazırlayan teknik direktör Ramazan Torunoğlu, tek taraflı fesih maddesine karşı çıkıp, lig başlamadan görevi bırakmış, Torunoğlu'nun yerine takımın başına getirilen Mesut Toros ise geçtiğimiz hafta görevine son verildikten sonra kulüpten tazminat alma hakkı elde edememişti.

Haberin Devamı

HIZLIOK'TAN 11 BİN DOLAR
Eski futbolcusu Tiago'nun Brezilya'daki kulübü Gama'ya olan 150 bin dolar borcun 33 bin dolarlık ikinci taksidini bugün yatırması gereken Altay yönetiminin, söz konusu taksiti ödeme çağrısı yaptığı eski Başkan Ömer Hızlıok, her takside 11 bin dolar katkıda bulunacağını söyledi. Son kongrede aday olup kaybeden Murat Bora Dülger'in de taksitlere 11 bin dolar katkı yaptığını hatırlatan Hızlıok, parayı yatıracağını bildirdi. Ödemenin iki ülke arasındaki saat farkı nedeniyle yarın yapılabileceği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!