DSDS yayından kalkıyor!

Güncelleme Tarihi:

DSDS yayından kalkıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2014 16:11

Almanya'da sevilen ve zaman zaman Tüklerin de aday olarak katıldığı "Almanya Süper Starını Arıyor (DSDS)" müzik yarışması yayından kaldırılacak.

Haberin Devamı

Alman basınının "devrim" olarak nitelendirdiği bu adım binlerce izleyiciyi hayal kırıklığına uğratacak. Gelecek yılın Ocak ayında başlayan yarışma programın bundan böyle RTL televizyon kanalında yayınlanmayacağı belirtildi.

RTL, bir zamanlar izleyici rekorları kıran, ancak giderek daha az izlenen şarkı yarışma programı DSDS'yi yayından kaldırma kararı aldı.

7 Ocak 2015 tarihinde başlayan 12. sezonun yarışmacıları, Almanya'nın çeşitli sahnelerinde yer alarak yine de izleyicinin beğenisini kazanmaya çalışacak. Eskiden her şovun sonunda izleyici oyları toplanırken şimdi farklı bir yöntem kullanılacak. Turlayan yarışmacılara eşlik eden RTL, daha sonra kayıtları izleyicilere sunarak oy toplayacak.

Şovu ekrandan takip edenler en son tarihi henüz belli olmayan finalde oy verme imkanı bulacak. Halk tarafından birinci seçilen kişi müzik şirketi ile anlaşmanın yanı sıra 500 bin Euro kazanacak.
Bu sezonun jürisinde başarılı futbolcu Mesut Özil'in eski sevgilisi Mandy Capristo da yer alacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!