Davutoğlu pazar günü Balıkesir'e geliyor

Güncelleme Tarihi:

Davutoğlu pazar günü Balıkesire geliyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2014 01:10

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 30 Kasım’da yapılacak AK Parti İl Kongresi’ne katılmak üzere kente geleceğini açıkladı.

Haberin Devamı

Yönetim kurulu üyeleriyle Balkonuk Center’de basın toplantısı düzenleyen Poyrazlı, yeniden aday olmayacağını söyledi, “4 yıl 1 aydan beri il başkanlığını yürütüyorum. Balıkesir teşkilatında bu zamana kadar en uzun süreli görev yapan başkan benim. Bu görev beni yaşlandırdı, saçlarıma ak düşürdü. Pazar günkü kongrede aday olmayacağım. Bir müjde vermek istiyorum. Genel kurulumuza Başbakanımız Ahmet Davutoğlu da gelecek. Kurtdereli Spor Salonu’ndaki kongreden sonra Kuvay-i Milliye Meydanı’nda toplu açılışa katılacak” dedi.

İzmir’de de 5 tesis
Başbakan Davutoğlu ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun katılacağı toplu açılış töreninde, toplam yatırım tutarı yaklaşık 2.63 milyar TL olan 114 tesis hizmete girecek. Törende, İzmir’de inşa edilen ve yatırım maliyeti yaklaşık 42 milyon TL olan 5 tesisin de açılışı yapılacak. Bu tesisler arasında Kiraz-Haliller Göleti ve Sulaması, Aliağa-Çıtak Göleti ve Sulaması, Torbalı-Karakızlar Göleti ve Sulaması, Bergama-Yukarıkırıklar Göleti ile Dikili-Harputlu Göleti Sulaması yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!