Seçkin bilim adamı 'GATA'dan

Güncelleme Tarihi:

Seçkin bilim adamı GATAdan
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2014 15:47

20 Kasım'da Dubai'de başlayan 15. Uluslararası Rinoloji Kongresi açılış töreninde, Türk doktorlardan Gülhane Askeri Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Tuğgeneral Mustafa Gerek’e 'Seçkin Bilim Adamı Onur Ödülü' verildi.

Haberin Devamı

20-24 Kasım 2014 tarihleri arasında gerçekleşen ve Dünyanın değişik ülkelerinden yaklaşık 2 bin hekimin katıldığı kongreye, mesleklerinde önemli başarılar elde etmiş hekimler katıldı. Kongrenin açılış töreninde bir konuşma yapan Kongre Başkanı Prof.Dr. Reda Kamel, Kulak Burun Boğaz konusunda ülkeler arasında bilgi alışverişinin önemini vurguladı ve Uluslarası Rinoloji Deneğinin düzenlediği toplantının bu amaca hizmet edeceğini söyledi.

Ödülü almaktan onur duyduklarını belirten Gülhane Askeri Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı Başkanı Prof. Gerek, "Ülkemizin tıp alanında ulaşmış olduğu aşamanın ve bilgi birikiminin diğer ülkeler tarafından da dikkatle izlendiğini ve özellikle çevre ülkelerin kendi eğitim düzeylerini yükseltmek için Türk hekimleri ile daha çok işbirliğine yöneldiklerini görmek bizleri mutlu etti" dedi.

Haberin Devamı

Genelkurmay yetkilileri, Gülhane Askeri Tıp Fakültesinde son dönemde birçok gelişme yaşandığını; bünyesinde yetişen doktorların, dünya çapında birçok başarıya imza attığını belirttiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!