TEOG sonuçları ne zaman açıklanacak?

Güncelleme Tarihi:

TEOG sonuçları ne zaman açıklanacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2014 13:01

TEOG heyecanı yarın başlıyor. 8. sınıf öğencilerinin gireceği sınav, 6 temel dersin sorularından oluşacak. Peki TEOG soruları nasıl çözülmeli?

Haberin Devamı

TEOG sınavının ilk oturumu bu sabah yapıldı. Sabah saat 09.00'da, Türkçe; 10.10'da matematik ve 11.20'de din kültürü sınavı yapıldı. 40'ar dakika süren sınavlar, öğrencileri bir hayli terletti. TEOG 27 Kasım'da da devam edecek. Yarın saat 09.00'da fen ve teknoloji; 10.10'da İnkılap tarihi ve Atatürkçülük ile 11.20'de İngilizce sınavları yapılacak.

Bugünkü ilk TEOG'dan sonra öğrenciler Twitter'dan sınavı böyle değerlendirdi:

TEOG SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

TEOG sonuçları için MEB, OCak ayını işaret ediyor. Dün ve Bugün yapılan sınavların sonuçları yaklaşn bir ay sonra açıklanmış olacak.

TEOG FEN VE TEKNOLOJİ SORULARI
Tablo sorularında öncelikle soruya odaklanılıp ardından soruyu okumalısınız. Eşleşme sorularında, eşleşmeleri tablonun yanına yazmanız faydanıza olacaktır. Paragraf sorularında genellikle seçeneklerde verilenlerin tamamı doğru ifade olur. Ancak orada sadece paragrafta anlatılan bilgiye göre sorunun cevabı aranmalıdır.

Haberin Devamı

TEOG sonuçları ne zaman açıklanacak

YABANCI DİL SORULARI
Yabancı dil sorularını çözebilmek için Türkçe dil bilginizin iyi olması size artı puan katacaktır. "Why", "who", which, "how" gibi soru sözcüklerine dikkat edin. Bu sözcükler paragraf, diyalog ve tablo sorularında karşımıza çıktığı için çok önemlidir. Kullanılan soru kalıbının anlamına uygun cevaba yönelin. Paragraf sorularından önce şıkları okuyun.

TEOG sonuçları ne zaman açıklanacak


İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK SORULARI
Kurtuluş Savaşı dönemi TEOG’da yoğun olarak soru çıkan kısımlardan. Antlaşma sorularına bakarken, “Antlaşmanın amacı” ile “Maddeler hangi nedenden oluşturuldu?” sorularını aklınıza getirin.

Haberin Devamı

TEOG sonuçları ne zaman açıklanacak

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!