Şeref Meselesi hangi yabancı diziden uyarlama?

Güncelleme Tarihi:

Şeref Meselesi hangi yabancı diziden uyarlama
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2014 10:12

Şeref Meselesi dizisinin başrol oyuncuları Beyaz Show’a konuk oldukları gece Kerem Bürsin, dizinin bir İtalyan yapımdan uyarlama olduğunu söyledikten sonra, dizinin hangi projeden adapte edildiği merak edilmeye başlanmıştı. İşte o sorunun cevabı...

Haberin Devamı

Ekranlara hızlı bir giriş yapan Şeref Meselesi'nin hangi diziden uyarlama olduğu ortaya çıktı.

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinden, İstanbul’un Balat semtine uzanan, bir ailenin ayakta kalmak ve güçlü olmak adına verdiği savaşı anlatan Şeref Meselesi dizisi ekranlara hızlı bir giriş yaptı. Şeref Meselesi'nin hangi diziden uyarlama olduğu dizi severler tarafından epey merak edilen konuların başında geliyor.

Şeref Meselesi hangi yabancı diziden uyarlama

Senaryosunu Mahinur Ergun, Seray Şahiner, Melih Çam'ın kaleme aldığı ve başrollerini Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız, Yasemin Allen ve Şükran Ovalı’nın üstlendikleri ''Şeref Meselesi'' dizisi ''L'Onore e il Rispetto'' adlı bir İtalyan diziden uyarlama. Konusu 1956 yılında Sicilya'dan başlayıp büyük şehre uzanan bir İtalyan ailesinin öyküsünü konu alan dizi, gösterildiği dönemde reytinglerde hatırı sayılır bir başarı elde etti.

Haberin Devamı

Büyük ihtirasları olan Ersilia Fortebracci adlı bir kadının oğulları Tonio ve Santi üzerine hayaller kurarak zenginliğe kavuşma hayallerinin onları suç dünyasının ortasında bırakmasını konu alan L’onore e il Rispetto, İtalyanca’da "Onur ve Saygı" anlamına geliyor.

Şeref Meselesi hangi yabancı diziden uyarlama

ŞEREF MESELESİ KONUSU

Her şey, eski günlerin özlemi ve yeni bir hayatın umuduyla İstanbul’a taşınmalarıyla başladı. Başlangıçta her şey mükemmeldi, ama sadece başlangıçta. Çünkü kader, Kılıç Ailesi’ne aniden sırt çevirecek ve dükkânın soyulmasıyla başlayan zincirleme olaylar hayatlarını altüst edecekti. Erkekler babalarını kaybedince büyürlermiş… Yiğit ve Emir de yaşadıkları korkunç acıyla büyüyecek ve büyüdüklerinde apayrı yollara savrulacaklar. Oysa bu şehre gelirken, bambaşka hayalleri vardı. O zaman bir aileydiler… Güzel, mutlu, sevgi dolu bir aile…

ŞEREF MESELESİ DİZİSİNDE "L'ONORE E İL RİSPETTO'NUN MÜZİKLERİ DE KULLANILIYOR

Haberin Devamı

ŞEREF MESELESİ 2. BÖLÜM FRAGMANI – 30 KASIM PAZAR

Şeref Meselesi Oyuncuları (Hangi oyuncu kimi canlandırıyor): Kerem Bürsin (Yiğit Kılıç), Şükrü Özyıldız (Emir Kılıç), Yasemin Allen (Sibel), Şükran Ovalı (Derya), Burcu Biricik (Kübra), Alma Terziç (Gül), Taner Turan (Sadullah), Uğur Uzunel (Selim), Baki Çiftçi (Ender), Kağan Uluca (Nihat), Sezin Bozacı (Neriman), Hakan Salınmış (Hakkı), Şebnem Doğruer (Fatma), Ahmet Dizdaroğlu (Ayhan) ve Tilbe Saran (Zeliha).

Şeref Meselesi hangi yabancı diziden uyarlama

DERYA, YİĞİT’İ TERSLER: “ÇOK HIZLI GİDİYORUZ!”


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!