PHILIPPE STARCK İLE İSTANBUL HATIRASI

Sandalyeden limon sıkacağına, konuttan avizeye kadar pek çok alanda tasarımları bulunan Philippe Starck, İstanbul’a geldi. İş ve sanat dünyasının ünlü isimleri, yeni projelerini tanıtan Starck ile tanışmak için sıraya girdi.

Haberin Devamı

Yoo markası ile dünyanın en önemli metropollerinde dikkat çekici tasarımlara imza atan Philippe Starck, Mar Yapı ile hayata geçirdiği “G-Yoo Inspired by Starck” projesini Rahmi Koç Sanayi Müzesi’nde tanıttı. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök’ün ev sahipliği yaptığı tanıtım davetinde tasarım dünyasının dahi çocuğuna ilgi büyük oldu. İş ve sanat dünyasından ünlü isimleri, Fransız tasarımcıyla tanışıp onunla fotoğraf çektirebilmek için sıraya girdi.

Sağlıklı yaşlanma tüyoları
Philippe Starck’ın İstanbul’daki diğer projesi Yoo İstanbul, Viva Mayr kliniği doktorlarından Dr. Christine Strossier’i İstanbul’da ağırladı. Strossier, ünlü isimlere sağlıklı yaşlanma tüyoları verdi.


TÜRKÜLERLE ANILDI

1998 yılında aramızdan ayrılan merhum işadamı Hacı Sabancı, türkülerle anıldı. Hacı Sabancı’yı anma konserlerinin 15’incisi, Özcan Sabancı’nın ev sahipliğinde Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleşti. Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası, Şef Emin Güven Yaşlıçam yönetiminde Anadolu türkülerinden örnekler sundu.

Yazarın Tüm Yazıları