Şeref Meselesi oyuncuları (kim kimdir) ve yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Şeref Meselesi oyuncuları (kim kimdir) ve yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2014 12:10

Her şey dört kişilik Kılıç Ailesi'nin İstanbul'a taşınmasıyla başlar… Kanal D’nin başrollerini Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız, Yasemin Allen ve Şükran Ovalı’nın paylaştıkları, merakla beklenen “Şeref Meselesi” 23 Kasım Pazar, ilk bölümü ile ekrana geldi. Şeref Meselesi oyuncuları kimlerdir, hangi oyuncu kimi canlandırıyor? Şeref Meselesi 2. Bölüm fragmanı yayınlandı (İzle).

Haberin Devamı

Şeref Meselesi 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde, Yiğit ve Emir intikam peşinde! “Babama o ilmeği attıranların da kaderi değişecek.” Şeref Meselesi oyuncuları kimlerdir? İşte yeni bölüm fragmanı ve dizi oyuncuları.

Kanal D’nin başrollerini Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız, Yasemin Allen, Şükran Ovalı, Burcu Biricik ve Tilbe Saran paylaştıkları yeni dizisi “Şeref Meselesi”nin dün akşam (23 Kasım Pazar) ekrana ilk bölümü, hem Dünya hem de Türkiye TT listesinde yer alarak sosyal medyaya damgasını vurdu ve gündem yarattı.

#şerefmeselesibaşlıyor etiketi ile yapılan paylaşıma, diziyle ilgili 33 bin 423 tweet atıldı ve rekor bir rakama erişildi.

Derya (Şükran Ovalı)
Derya, yirmi üç yaşında, çok güzel bir yüze ve düzgün bir fiziğe sahip genç bir kız. Dobra, harbi diye tanımlanabilecek bir kişiliğe sahip. Özgürlüğüne düşkün, hatta biraz da çapkın bir kız. Aynı zamanda da iyi yürekli ve güçlü bir karakter. Annesi, üvey babası ve küçük kardeşi ile beraber Kübra'ların yaşadığı apartmanda oturuyor. Kübra'nın tek arkadaşı o. Genç kıza, yaşadığı felaketten sonra yardım elini uzatacak başlıca insan da o olacak. Derya, üvey babasının rahatsız edici tavırlarından kurtulmak için, o evden ayrılmayı, kendi başına yaşamayı kafasına koyacak ve bu amaçla çalışmaya ve para biriktirmeye başlayacak. Ancak hayallerini gerçekleştirmeye çok yaklaştığı noktada, onun da kaderini değiştirecek bir felaket yaşanacak. İlk gördüğü andan itibaren çok beğendiği ve hoşlandığı Yiğit’e olan ilgisi ise zamanla nefrete dönüşecek. Ancak hayat ileride yollarını beklenmedik bir şekilde tekrar kesiştirecek.

Haberin Devamı

DERYA, YİĞİT’İ TERSLER: “ÇOK HIZLI GİDİYORUZ!”

Sibel (Yasemin Allen)
Sibel, yirmi bir yaşında, çok güzel fizikli ve yüzlü bir genç kız. Liseden sonra açık öğretime girmiş, bir süredir de mankenlik yaparak eve destek oluyor. Geleceğini mankenlik mesleği üzerine kurmayı hayal ediyor. Başlarda Emir’e aşık olsa da zamanla hem ailelerinin hem kendilerinin hayatlarında yaşanacak değişimler ilişkilerinin önüne engeller çıkaracak ve Sibel aşk ve para arasında bir seçim yapmak zorunda kalacak. Sibel, Yiğit’in en büyük aşkı olacak. Zamanla Sibel için aşk ve nefret hep bir arada yaşanacak Yiğit söz konusu olduğunda.

Haberin Devamı

Emir Kılıç (Şükrü Özyıldız)
Emir, Hasan ve Zeliha'nın iki numarası, küçük oğlu. Yirmi iki yaşında, ağır başlı, sakin mizaçlı, zeki, çalışkan, dürüst bir genç adam. Hep başarılı bir öğrenci olmuş. Hukuk Fakültesini birincilikle bitirmiş.Başına gelen hiçbir kötülüğün değiştiremediği, bozamadığı, güçlü bir ahlak anlayışına ve ruhsal güzelliğe, iyiliğe, vicdana sahiptir. O bu hikayedeki aydınlığın simgesidir. Abisi Yiğitise karanlığın...Yaşadıklarından sonra, Emir abisinden bambaşka bir yol izleyecektir. Daima aklın, hukukun, yasaların tarafında yer alacak ve zamanla abisiyle dahi karşı karşıya gelecektir.
İlk aşkı Sibel tarafından terk edilmenin acısını atlatmaya çalıştığı dönemde, abisinin yaptıklarından haberdar olacak, abisinin kirletip attığı zavallı Kübra'ya sahip çıkmayı kendine görev bilecektir.

Haberin Devamı

Kübra (Burcu Biricik)
Kübra, yirmi yaşında, su gibi bir güzelliğe sahip, baskıcı bir babanın elinde hayatla ilgili neredeyse hiçbir şey bilmeden yetişmiş, tertemiz kalpli bir genç kız. Çocukken geçirdiği bir hastalıktan ötürü, bacağında ufak çapta bir sakatlık kalmış. Bu, Kübra'nın en büyük kompleksi. Sakatlığı yüzünden hiçbir erkeğin onu istemeyeceğini düşünmüş hep.. Gerçek sevgiyle henüz tanışmamış olduğu için de Yiğit’ten göreceği ilgiyi, bu ilginin yarattığı sarhoşluğu "aşk" zannedecek ve bu yanılgı kendisiyle beraber birçok kişiye zarar verecek. Hikâyemizin ana kadın karakteri olan Kübra, tüm kötülüklerin arasında masumiyetin, iyi niyetin bir simgesi gibi olacak. Başlarda kolayca yönlendirilebilen, kandırılabilen bir yapısı, naifliği olsa da, zamanla güçlenecek, ne istediğini bilen bir kadına dönüşecek.

Haberin Devamı

Yiğit Kılıç (Kerem Bürsin)
Yiğit, yirmi beş yaşında, oldukça yakışıklı bir genç adam. İddialı bir fiziğe sahip. Kendine güveni kibir derecesinde. Dışa dönük, eğlenmeyi, gülmeyi seven bir yapısı var. Hovarda,içki ve kadınları seven bir tip.Annesi gibi Yiğitde başka bir dünyanın, daha renkli bir hayatın hayalini kuruyor. Şiddete, biraz da suça meyyal, karanlık bir yanı var. Kolay sinirlenişi ve hemen parlayışıyla tam bir Akdenizli.Yaşadıkları korkunç olay genç adamın tüm hayatını değiştirecek. Ancak babasını kaybettiğinde, büyüyecek. İntikam ve güç hırsı ise onu hayata bağlayan en güçlü motivasyon olacak. Amaçladığı her şeyi başarsa da, mutluluğu bir türlü bulamayacak, içindeki karanlık ile aydınlık hep savaş halinde olacak.İçine girdiği kirli dünyada, herkes kadar kirlenecek, yeri geldiğinde en sevdiklerine bile sırt dönecek, çıkarlarının çatıştığı kim varsa acımasızca davranacaktır.

Haberin Devamı

Diğer Oyuncular: Alma Terziç ( Gül ), Taner Turan ( Sadullah ), Uğur Uzunel ( Selim ), Baki Çiftçi ( Ender ), Kağan Uluca ( Nihat ), Sezin Bozacı ( Neriman ), Hakan Salınmış (Hakkı), Şebnem Doğruer ( Fatma ), Ahmet Dizdaroğlu (Ayhan) ve Tilbe Saran ( Zeliha )

Şeref Meselesi 2. bölüm fragmanı yayınlandı. 30 Kasım pazar günü ekrana gelecek olan yeni bölümde, Yiğit babasının intiharının arkasındaki sır perdesini aralamaya çalışıyor. Yiğit, babasının ölümünden Sadullah'ı sorumlu tutuyor ve onunla hesaplaşmak için karşısına çıkıyor. Sadullah'a haddini hukuki yollardan bildirmek isteyen Emir ise O'na engel olmaya çalışıyor.

ŞEREF MESELESİ 2. BÖLÜM FRAGMANI - 30 KASIM PAZAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!