Sezen Aksu ilk kez onlarla sahnede!

Güncelleme Tarihi:

Sezen Aksu ilk kez onlarla sahnede
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2014 11:29

Türk pop müziğinin dev ismi Sezen Aksu; bu defa farklı bir işbirliği ve özgün bir projeyle dinleyicisinin karşısına çıkacak.

Haberin Devamı

Sanatçı ilk kez, güçlü vokal yeteneği ve alışılmışında dışında besteleri ile dikkat çeken Korhan Futacı ve Kara Orkestra ile Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’nde sahne alacak. Efsaneleşen Sezen Aksu şarklılarının alternatif yorumlarla seyirciye sunulacağı konser, 29 Kasım Cumartesi akşamı Zorlu’da gerçekleşecek...

Sezen Aksu ilk kez onlarla sahnede

Müzik çevrelerinin ve eleştirmenlerin övgüyle bahsettiği Korhan Futacı, Tamburada'nın 'Fantastik' albümündeki söz, besteleri ve saksofon performansı ile tanındı. Dandadadan'ın 'Sen Bana Birini Android' albümü ile dinleyici kitlesini genişletti. Sanatçı, Berlin, Antwerp, İstanbul, Akbank, Alanya ve Afyon caz festivallerinde sahne aldı. Pek çok uluslararası sanatçıyla aynı sahneyi paylaşan Korhan Futacı ve Kara Orkestra, 2010 yılında yayınladıkları "Hücum kayıt" yöntemiyle kaydedilen albümde Pink Floyd ve David Gilmore albümlerinden tanıdığımız Andy Jackson ile çalıştı.

Haberin Devamı

Sezen Aksu ilk kez onlarla sahnede

Alternatif ve özgün müzik topluluklarının kurucusu, aynı zamanda saksafoncu, solist, söz yazarı ve yapımcı Korhan Futacı, dinleyiciye farklı müzik deneyimlerini aynı anda yaşatıyor. Futacı, yedi kişiden oluşan topluluğu Kara Orkestra ile müziği alışılmışın dışında bir boyuta taşıyor.

SEZEN ŞARKILARINA KORHAN FUTACI YORUMU...

Sezen Aksu’nun, herbiri ayrı ayrı klasikleşen eserlerini; Korhan Futacı ve Kara Orkestra’nın özgün yorumları ile harmanlayarak sunacağı, 29 Kasım Cumartesi günü saat 20.30’daki bu özel performansı kaçırmayın!

Kara Orkestra Üyeleri
Korhan Futacı: Vokaller, tenor, alto ve soprano saksofon
Gökhan Şahinkaya: Elektrik ve akustik bas gitar
Erdem Göymen: Davul ve perküsyon
Barlas Tan Özemek: Elektrik gitar, arka vokal
Samad Kamali: Klavye, piyano, arka vokal
Berke Can Özcan: Perküsyon ve davul
Burak Irmak: Klavye, vibrafon, synthesizer

Haberin Devamı

Tarih: 29 Kasım 2014 Cumartesi
Saat: 20:30
Mekan: Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi, Ana Tiyatro
Bilet Fiyatları: 75 TL, 108 TL, 164 TL, 202 TL, 240 TL

Bilet satış noktaları: Zorlu Center PSM Gişeleri ve www.zorlucenterpsm.com

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!