Tiyatro sahnesinde evlilik teklifi

Güncelleme Tarihi:

Tiyatro sahnesinde evlilik teklifi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2014 11:07

Çolpan İlhan ve Sadri Alışık Tiyatrosu'nda sahnelenen "Yatak Odası Diyalogları" oyununun finalinde seyirci Talat Şener, sahneye çıkarak kız arkadaşına evlilik teklifi etti.

Haberin Devamı

Çolpan İlhan ve Sadri Alışık Tiyatrosu'nda sahnelenen bir oyunun finalinde sahneye çıkan seyirci, kız arkadaşına burada evlilik teklifi etti.

Yapılan açıklamaya göre, "Yatak Odası Diyalogları" oyununun finalinde başrol oyuncuları Levent Ülgen ve Goncagül Sunar, oyunu izlemeye gelen Talat Şener'i sahneye davet etti.

Sahneye çıkan Şener, diz çökerek seyircilerin arasındaki kız arkadaşı Gizem Ünaldı'ya evlilik teklifi etti. Bunun üzerine sahneye gelen Ünaldı, Şener'e sarılarak teklifini kabul etti.

Başrol oyuncularından Goncagül Sunar, çifte mutluluklar dileyerek, "Tiyatro sahnesinde evlilik teklifi, oldukça enteresan ve romantik bir teklif. İlişkileri konu alan bir oyunda evlilik teklif etmek de ayrıca anlamlı" diye konuştu.

Levent Ülgen de 3 sezondur kadın-erkek ilişkilerini konu alan "Yatak Odası Diyalogları"nda oynamaya başladıktan sonra evlilik korkusunu yendiğini ve evlendiğini anlattı. Şener'i cesaretinden dolayı kutlayan Ülgen, "Gençlere mutluluklar diliyorum" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!