Şeref Meselesi izle 2. bölüm fragmanı yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

Şeref Meselesi izle 2. bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2014 12:14

Yılın en geç fakat en hızlı başlayan dizisi Şeref Meselesi 30 Kasım pazar gübü 2. yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında yayınlanmaya hazır. Daha birinci bölümüyle fırtınalar estiren dizi 2. bölümünde de nefes kesecek. Yeni bölümde Yiğit, Sadullah'a silah çekiyor, peki onu vuracak mı?

Haberin Devamı

Şeref Meselesi 2. bölüm fragmanı yayınlandı. 30 Kasım pazar günü ekrana gelecek olan yeni bölümde, Yiğit babasının intiharının arkasındaki sır perdesini aralamaya çalışıyor. Yiğit, babasının ölümünden Sadullah'ı sorumlu tutuyor ve onunla hesaplaşmak için karşısına çıkıyor. Sadullah'a haddini hukuki yollardan bildirmek isteyen Emir ise O'na engel olmaya çalışıyor.

Kılıç Ailesi’nin Ayvalık’tan İstanbul’a taşınmasıyla başlayan Şeref Meselesi devam ediyor. Zeliha ve Hasan’ın iki oğulları vardır. Tam 25 yıl önce en büyük hayali İstanbul’a taşınmak olan Zeliha bunu oğulları ve kocasıyla birlikte gerçekleştirir fakat hiçbir şey tahmin ettikleri gibi olmayacaktır.

Zeliha’nın birinci oğlu Yiğit serserinin tekidir. Kavgacı, küfürbaz ve düzensiz bir insandır. Kardeşi Emir ise onun tam tersi mütevazı, ağır başlı ve sakindir. Kızlara karşı ise çekingendir.

Haberin Devamı

Şeref Meselesi Oyuncuları (Hangi oyuncu kimi canlandırıyor): Kerem Bürsin ( Yiğit Kılıç ), Şükrü Özyıldız (Emir Kılıç ), Yasemin Allen ( Sibel ), Şükran Ovalı (Derya), Burcu Biricik ( Kübra ), Alma Terziç ( Gül ), Taner Turan ( Sadullah ), Uğur Uzunel ( Selim ), Baki Çiftçi ( Ender ), Kağan Uluca ( Nihat ), Sezin Bozacı ( Neriman ), Hakan Salınmış (Hakkı), Şebnem Doğruer ( Fatma ), Ahmet Dizdaroğlu (Ayhan) ve Tilbe Saran ( Zeliha )

ŞEREF MESELESİ 2. BÖLÜM FRAGMANI - 30 KASIM PAZAR

Emir Hukuk fakültesini bitirdikten sonra İstanbul’da staj yapmak zorunda olan Emir’in peşine takılan Kılıç Ailesi için yeni bir sayfa açılmıştır artık. Paylarına düşen miras ile İstanbul’da bir kuyumcu dükkânı açmaya karar verirler. Bu kararlarında ise mahalleden Sadullah etkin bir rol oynar.

Mahallenin kızları Derya ve Kübra ise Yiğit’ten hoşlanmışlardır. Derya bunu açık açık dile getirse de, utangaç ve mahcup Kübra bu duygusunu kimseye söyleyemez.
Dükkân açmak için gerekli parayı bulamayan Hasan, Sadullah’tan borç alır. Boğazına kadar senet imzalar ve daha da parası kalmadığı için dükkânı sigortalayamaz. Açılışa bir gün kala dükkân soyulur.

Haberin Devamı

Ne hikmetse dükkâna bakan mobese kameralarının hiç biri hırsızlık esnasında bozuk olduğundan hiçbir şey kaydedememiştir. Şeref Meselesi’nin yönetmen sandalyesinde Güneşi Beklerken, Bir Zamanlar Osmanlı ve Taş Mektep gibi projelerden tanınan Altan Dönmez oturuyor.

DERYA, YİĞİT’İ TERSLER: “ÇOK HIZLI GİDİYORUZ!”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!