Kaptan dümene kuruldu

Güncelleme Tarihi:

Kaptan dümene kuruldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2014 01:08

Bu sezon daha fazla sorumluluk alan Portekizli yıldız, geçen seneye oranla pas, isabetli pas ve orta sayılarını arttırırken takımın en fazla topla buluşan 3 isminden biri durumuna geldi.

Haberin Devamı

G.SARAY galibiyetiyle yeniden moral bulan Trabzonspor’da Jose Bosingwa rüzgarı esiyor... Bu sezon ortaya koyduğu performansla önce kaptanlık bandını koluna takan, ardından da yükselen form grafiğiyle uzun bir aradan sonra tekrar Portekiz Milli Takımı’na çağrılan tecrübeli futbolcu, futboluyla bordo mavililerin gönüllerini fethetmeye devam ediyor.
Geçen sezonki rakamlarını geliştirerek çıkış yakalayan Portekizli yıldız, sağ bekte görev yapmasına rağmen hücum yönü olarak ligin en iyi istatistiğine sahip yabancıları arasında bulunuyor.

SAKATLIKTAN SONRA MAÇ KAÇIRMADI

BU sezon Avrupa ve Süper Lig’de toplam 10 maça çıkan Bosingwa’nın performansı geçen sezonla kıyaslandığında ortaya gözle görülür bir fark çıkıyor.
Sezon başında yaşadığı sakatlığın ardından Avrupa Ligi’nde Legia Varşova karşısında yeniden formasına kavuşan Portekizli, o tarihten bu yana hiç maç kaçırmadı. Fırtına’da istikrar simgesi olan 32 yaşındaki futbolcu, daha fazla sorumluluk alarak oynamaya başladı.
Geçen seneye oranla pas, isabetli pas ve orta sayılarını arttıran Bosingwa, takımın da en fazla topla buluşan ilk 3 isminden biri durumuna geldi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!