Prandelli'yi yok saydılar

Güncelleme Tarihi:

Prandelliyi yok saydılar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2014 06:16

Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst, Florya’daki özel görüşmeye katılan 5 futbolcuya, “Daha fazla sorumluluk alın” dedi. Toplantıda ne Prandelli, ne de teknik heyetten bir yetkili yer aldı.

Haberin Devamı

Galatasaray’da Anderlecht randevusu öncesi OHAL ilan edildi

ÖNCEKİ gece Telegol programında Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak’ın, “Artık Prandelli’nin arkasında durmam zor” sözleri ile İtalyan teknik adam ile ayrılık ateşini resmen yaktı. Sarı kırmızılı yönetim, dün Florya’da sessiz ama çok manidar bir hamlede daha bulundu. Prandelli konusundaki mutsuzluklarını açıkça dile getirip dışa vuran Galatasaray’da, Anderlecht maçı öncesinde OHAL ilan edildi. Florya’ya çıkarma yapan Galatasaray Kulübü’nün iki önemli ismi Albayrak ve Dürüst 5 futbolcu ile özel toplantı yaptı ve Cesare Prandelli’yi pas geçti!

KAPTANLARI BİR ARAYA TOPLADI
SABAH 11.30’daki antrenman öncesinde Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak ve Cenk Ergün, Galatasaray Takımı’nın 3 kaptanı Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Hakan Balta’yla birlikte Sabri ve Melo ile özel görüştü. 5 futbolcuya, Albayrak ve Dürüst, “Biz Galatasaray için bu zor göreve talip olduk. Taşın altına elimizi değil, kellemizi koyduk. Bu takımı ayağa kaldıracak olan sizlersiniz” dediği öğrenildi. “Daha fazla sorumluluk alın. Bu takımı 2 sene üst üste şampiyon yapan sizlersiniz. Trabzonspor maçının telafisi var ama Anderlecht maçının yok” ifadelerini kullanan iki yönetici, oyunculara takımı toparlamaları adına görüşlerini iletti.

Haberin Devamı

DAHA SONRA DA GÖRÜŞÜLMEDİ
ASIL önemli olan nokta ise, 5 futbolcu ve Galatasaray’da futbolun 3 önemli isminin katıldığı toplantıda teknik heyetten kimse yer almadı. Bu arada önceki gece, “Artık Prandelli’nin arkasında durmam zor” diyerek memnuniyetsizliğini dile getiren Abdurrahim Albayrak ile Ali Dürüst’ün bu sözleri sonrasında İtalyan teknik adamla herhangi bir görüşme de yapılmadığı ortaya çıktı. Kısaca Prandelli sarı kırmızılı yöneticilerle dün bir araya gelmedi. 5 futbolcu ile özel olarak görüşen ikili, Prandelli ile özel bir görüşme yapmadan Florya’dan ayrıldı. Bu detay ise Florya’da herkesin dikkatini çekti.

‘Ocak ayına kadar bakalım’ denildi

İtalyan hoca şaşırdı

Albayrak’ın, “Prandelli’nin artık arkasında durmam zor” sözü tecrübeli teknik adam ve yardımcılarını üzdü.

Haberin Devamı

TARİH 23 Kasım 2014... Saat 13.00’te Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst, Prandelli’ye “Ocak’a kadar bakalım, başarı adına elimizden geleni yapalım. Olmazsa ona göre yol haritasını çizelim” dedi.

Aynı gün saat 23.00... Albayrak, Telegol programında canlı yayına bağlanarak, “Şu şartlarda Prandelli’nin artık arkasında durmam zor. İçim kan ağlıyor” ifadesini kullandı. İtalyan teknik adam Cesare Prandelli ve teknik heyetinin, Albayrak’ın yaptığı bu açıklamalar sonrası büyük hayal kırıklığı yaşadığı ve üzüldüğü öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!