Manisaspor'un Gaziantep uğuru

Güncelleme Tarihi:

Manisasporun Gaziantep uğuru
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2014 16:45

PTT 1'inci Ligi'nde Orduspor'dan sonra Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u da yenerek ikide 2 yapan Manisaspor, aynı zamanda 7 ay sonra deplasmanda galip gelmenin sevincini yaşadı.

Haberin Devamı

Son dış saha galibiyetini 6 Nisan 2014'te Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan alan siyah beyazlı ekip, tam 231 gün sonra yine aynı takımı mağlup edip deplasmanda 3 puan alma hasretine son verdi. "Artık kazanmaya alıştık" diyen teknik direktör Taner Taşkın, "Üzerimizdeki baskıyı kırdık. Manisaspor'u güzel günler bekliyor" diye konuştu.

Önümüzdeki hafta deplasmanda lider Osmanlıspor'la karşılaşacaklarını hatırlatan Taner Taşkın, "Türkiye Kupası'ndaki Zonguldak Kömürspor galibiyetini de hesaba katarsak, 3 maçlık bir seri yakaladık. Osmanlıspor'u da mağlup ederek dörtte 4 yapmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

Bu arada Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, maç bitiminde Kulüp Başkanı Abdullah Mergen'i telefonla arayarak kutladı. Başkan Mergen'de Belediye Başkanı Cengiz'in sesini telefonun hoparlöründen futbolculara dinleterek tebrik mesajını canlı olarak iletti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!