Gloria Golf'de PGA Beko Classic heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Gloria Golfde PGA Beko Classic heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2014 14:47

Uluslararası Profesyonel Golf Federasyonu'nun bu yılki takviminde yer alan en eski ve en geniş kapsamlı EuropeanPro turnuvası olan Beko Classic, bu yıl 18. kez düzenleniyor.

Haberin Devamı

Bu önemli turnuva, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Belek'teki Gloria Golf Club'da gerçekleşecek.
Golf şampiyonları Darren Clarke ve John Daly'yi bir kez daha göreceğimiz turnuvada birçok ülkeden en iyi oyuncular ve üst düzey girişimciler yer alıyor. Toplam ödülü 80 bin dolar olan Beko Classic 2014, 4-6 Aralık tarihleri arasında yapılacak.
Türkiye'nin en büyük aile şirketi olan Koç Holding'den Mustafa Koç'un yer alacağı turnuvada birçok işadamı da sahada olacak.

AVRUPA'DAKİ EN BÜYÜK PRO AM

İki adet 18 delikli, bir adet 9 delikli toplam 45 delikli golf sahalarıyla Dünya'nın en iyi golf destinasyonlarından biri olan Gloria Hotels and Resorts, bu önemli etkinlik ile yine uluslararası bir turnuvaya kapılarını açıyor. Güney Afrika, Avustralya, İspanya, Fransa, Lübnan, Rusya ve Yunanistan'dan katılım gösteren 40'tan fazla uluslararası amatör ekibi ağırlayacak Beko Classic 2014, aynı zamanda Avrupa'daki en büyük Pro Am Turnuvası ünvanına sahip.
Gloria Hotels and Resorts CEO'su Öznur Özdemir Özaltın, golf sporunun Türkiye'deki gelişimini göz önünde bulundurduğunda böylesine büyük bir uluslararası organizasyona ev sahipliği yapmaktan ve Gloria golf sahasında bir araya getirmekten mutluluk duyduklarını söyledi. Öznur Özdemir Özaltın ayrıca, Gloria Hotels Resorts'un, Ağustos 2014'ten bu yana Avrupa Profesyonel Golf Birlikleri (PGA'lar) ve bunlarla ilgili Uluslararası Ekip Şampiyonaları (ITC) için resmi bir merkez olduğunu belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!