Oğlunun cenaze namazını kolunda jandarma ile kıldı

Güncelleme Tarihi:

Oğlunun cenaze namazını kolunda jandarma ile kıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2014 14:53

SAMSUN’un Bafra İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında hayatlarını kaybeden 18 yaşındaki Emre Nacak, 15 yaşındaki Kadir Baş ve 15 yaşındaki Salih Mertcan Gedik gözyaşları arasında toprağa verildi. Cezaevinden özel izin olarak oğlu Kadir Baş’ın cenazesine katılan baba Aydın Baş, jandarma eşliğinde oğlunu son yolculuğuna uğurladı. Jandarmanın cenaze namazında da Baş’ın kolundan ayrılmadığı görüldü.

Haberin Devamı

Geçen Cumartesi gecesi Sinop’ta yaptıkları doğum günü kutlamasının ardından Samsun’un Bafra İlçesi’ne dönerken Çetinkaya mevkiinde otomobilin lastiğinin patlaması sonucu takla atıp hayatlarını kaybeden sürücü Emre Nacak, Salih Mertcan Gedik ve Kadir Baş, bugün gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Galip Öztürk Anadolu Lisesi öğrencisi Kadir Baş ile Kızılırmak Anadolu Lisesi öğrencisi ve doğum günü kutlanan Salih Mertcan Gedik’in okul arkadaşları ile Emre Nacak’ın yakınları, Bafra Kaşıkçı Camii’ndeki cenaze namazına katıldı.

NAMAZDA DA KOLUNDA ÇIKMADI

Oğlunun cenaze namazını kolunda jandarma ile kıldı



Kadir Baş’ın başka bir suçtan cezaevinde bulunan babası Aydın Baş da özel izinle oğlunun son yolculuğunda yanında oldu. Geniş güvenlik önlemleri alınarak cezaevi aracıyla Kaşıkçı Camii’ne getirilen baba Aydın Baş’ın bitkin olduğu gözlendi. Jandarmaların namaz sırasında da kolundan çıkmadığı Aydın Baş, oğlu Kadir Baş’ın tabutuna son kez baktı. Kılınan namazların ardından cenazeler araçlara götürülürken hayatlarını kaybeden gençlerin yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Haberin Devamı

'BEN SANA DOYAMADIM'

Oğlunun cenaze namazını kolunda jandarma ile kıldı

Emre Nacak’ın babaannesi Teslime Nacak "Yavrum beni bırakıp nasıl gidersin. Ben sana doymadım" diye feryat ederken, halası Arzu Nacak ise "Kurban olurum ben sana. Götürmesinler seni bir yere. Ben senin hasretine dayanamam" diyerek ağıt yaktı. Emre Nacak ve Salih Mertcan Gedik’in cenazeleri Asri Mezarlık’ta, Kadir Baş’ın cenazesi ise Balıklar Mahallesi Karaaslan Mezarlığı’nda toprağa verildi. Öte yandan kazada yaralanan 3 kişinin ise tedavilerinin sürdüğü belirtildi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!