Ne yaptın Telekom

Güncelleme Tarihi:

Ne yaptın Telekom
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2014 01:18

Mavi-beyazlılar, Karşıyaka deplasmanında uzun süre önde götürdüğü maçı kaybetti.

Haberin Devamı

Basketbol Ligi’nin Başkent ekiplerinden Türk Telekom, uzun süre önde oynadığı karşılaşmada Pınar Karşıyaka’ya deplasmanda 76-65 yenildi. Maça, Barış Ermiş ve Carter’ın sayılarıyla hızlı bir giriş yapan Telekom, savunmada da etkisiyle, rakibine kolay sayı şansı tanımadı ve çeyreği 24-15 önde geçti. 2. periyotta Cemal Nalga ve Ümit Sonkol ile pota altında etkili olan “Mavi Kaplanlar”, farkı bir ara 14 sayıya çıkardı. Karşıyaka; Gabriel ve Palacios ile devrenin sonuna doğru farkı azaltsa da Telekom soyunma odasına 41-34 üstün gitti.
2. yarıya Barış Hersek, Palacios ve Dixon’ın basketleriyle başlayan ev sahibi ekip, Telekom’a sayı şansı tanımadı. İzmir temsilcisi son çeyreğe 57-55 önde girdi. Son periyota Carter ve Ümit Sonkol’ün basketleri ile kontrolü ele alan Telekom, bitime 7 dakika kala 61-57 ile yeniden öne geçti. Son 5 dakikasına 63-63 eşitlikle girilen mücadelenin kalan bölümünde basit top kayıpları yapan Başkent ekibi, salondan 76-65 yenik ayrıldı.

Haberin Devamı

TED’İN RAKİBİ ANADOLU EFES

Ligde 7. haftanın kapanış maçında ise bugün Rönesans TED Ankara Kolejliler ile Anadolu Efes karşı karşıya gelecek. Ankara Spor Salonu’nda oynanacak olan mücadele saat 18.00’de başlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!