Başöğretmen Atatürk Kupası sahibini buld

Güncelleme Tarihi:

Başöğretmen Atatürk Kupası sahibini buld
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2014 12:19

BUCA Belediyesi sponsorluğunda gerçekleşen Başöğretmen Atatürk Kupası Binicilik Engel Atlama Yarışması'nda Buse Şamlı matcho isimli atıyla birinci oldu.

Haberin Devamı

Buca Atlıspor Kulübü'nün ev sahipliğinde gerçekleşen Başöğretmen Atatürk Kupası Binicilik Engel Atlama Yarışması'nda 20 binici birincilik mücadelesi için kıyasıya yarıştı. Birinciliği matcho isimli atıyla Buse Şamlı kazanırken, Görkem Kocaoğlu, Necdet Karagülle, Alp Timur Erden ve Burak Korkmaz dereceye giren diğer isimler oldu. Başöğretmen Atatürk Koşusu Buca Belediye Başkanlığı Kupası'nda zafere ulaşan Şamlı'ya ödülünü, Buca Belediye Başkanı Levent Piririştina İzmir Atlıspor Kulübü Genel Sekreteri Adnan Tokdemir ile birlikte verdi. Dereceye giren sporcuları tek tek kutlayan Başkan Piriştina, Buca isminin, sanat, kültür ve sporla anılması için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Başöğretmen Atatürk Kupası sahibini buld

Haberin Devamı


GAZETECİLERE ÖDÜLLERİNİ PİRİŞTİNA VERDİ
Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Başöğretmen Atatürk Kupası Binicilik Engel Atlama Yarışması ödül töreninin ardından, İzmir Atlıspor İhtisas Kulubü tarafından, geçen ay düzenlenen 'Atatürk Kupası ve Cumhuriyet Kupası Fotoğraf ve Haber Yarışması Sergisi'ni gezdi. 20'ye yakın gazetecinin eserleriyle katıldığı yarışmada dereceye giren Mehmet Demirpolat, Kahraman Durak ve Ceyhan Torlak'ı kutlayan Başkan Piriştina, gazetecilere ödüllerini İzmir Atlıspor Kulübü Genel Sekreteri Adnan Tokdemir ile birlikte verdi.

Başöğretmen Atatürk Kupası sahibini buld

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!