Bumerang Ödülleri'nde heyecan dorukta

Güncelleme Tarihi:

Bumerang Ödüllerinde heyecan dorukta
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2014 12:12

Bu yıl dördüncüsü gerçekleşecek olan Bumerang Ödülleri’nde halk oylaması geçtiğimiz gün sona erdi. 70 bine yakın sms oyu kullanılan ilk aşamanın sonunda her kategoriden 10’ar blog finale kaldı. Adaylar arasında heyecan doruğa ulaşırken sıra, yarışmanın son adımı olan jüri oylamasına geldi.

Haberin Devamı

Gelenekselleşen Bumerang Ödülleri’nin dördüncüsü bu yıl Yapı Kredi Nuvo ana sponsorluğunda gerçekleşiyor. 10 Aralık Çarşamba günü blogların “en”lerinin ödüllendirileceği 4. Bumerang Ödülleri’nde yüzlerce blog 7 farklı kategoride kıyasıya yarışıyor. Geçtiğimiz günlerde son bulan halk oylamasının ardından, içlerinde Melis Alphan, Ozan Doğulu, Fatoş Karahasan, Fatih Çekirge, Erdal Kaplanseren, Pucca, Fikret Ercan, Bülent Mumay, İzzet Çapa, Pelin Özkan, Günseli Özen Ocakoğlu, İsmail Hakkı Polat, Sina Afra, Onur Baştürk gibi kendi alanında uzman birçok önemli ismin yer aldığı jüri, kısa listeye kalan blogları tek tek inceleyecek. Yarı finale kalan bloggerlar 10 Aralık Gecesi İKSV Salon’da düzenlenecek görkemli törende ödüllerine kavuşacak. Türkiye’nin önde gelen bloggerlarının hem ödüllendirileceği, hem de iyi içerik üretmeye dair önemli bilgiler edinecekleri organizasyon, gün boyu birbirinden önemli konuşmacıları da ağırlayacak.

İLK OLACAK

Haberin Devamı

Türkiye’nin ilk “Content Marketing” Konferansı Bumerang Ödülleri öncesi gerçekleşecek. Blog ödüllerinin sahiplerini bulacağı ödül töreni öncesi düzenlenecek Content Marketing Konferansı reklam, pazarlama ve medya dünyasından önemli isimleri bir araya getirecek. İçerikle Pazarlamadan Mobil Pazarlamaya, günümüzün popüler konularının konuşulacağı konferans 10 Aralık Çarşamba günü InterContinental İstanbul Otel’de gerçekleşecek. Hürriyet Yazarı Ertuğrul Özkök, Google Türkiye Pazarlama Müdürü Özgür Kirazcı, Yapı Kredi Dijital Bankacılık Kanalları Direktörü Evren Şahin, Vodafone Mobil Pazarlama, Sadakat Programları ve İş Ortaklıkları Kıdemli Müdürü Emre Kanaat, Radikal Yayın Koordinatörü Ezgi Başaran gibi birbirinden değerli isimlerin konuşmacı olarak yer alacağı konferansta 2015’in mobil trendleri, content marketing, dijital yayıncılık ve mobil CRM gibi konular konuşulacak.

ÖZEL TÜYOLAR

Content Marketing Konferansı ile paralel oturumlarda gerçekleşecek “İyi İçerik Atölyesi” ise bu yıl da önemli konuşmacıları bloggerlarla buluşturacak. Başarılı viral ve görsel içerik oluşturma, etkin Instagram kullanımı, internet haberciliği gibi pek çok ilgi çekici konu atölyede tartışılacak. Bunun yanı sıra önemli isimler, bloggerlıklıktan köşe yazarlığına ve girişimciliğe uzanan başarı hikayelerini katılımcılarla paylaşacak. 10 Aralık Çarşamba InterContinental İstanbul’da düzenlenen Content Marketing Konferansı ve İyi İçerik Atölyesi’nin ardından blog dünyasının merakla beklediği ödüller, gece İKSV Salon’da gerçekleşecek törende sahiplerini bulacak. Detaylı bilgilere ve finale kalan bloglara bumerangodulleri.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!