Çankırı'da Mehmetçik Dershanesi açıldı

Güncelleme Tarihi:

Çankırıda Mehmetçik Dershanesi açıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2014 11:38

Milli Savunma Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında Çankırı'da Mehmetçik Dershanesi açıldı.

Haberin Devamı

Üniversiteye hazırlık kurslarına katılan 219 öğrenciye, 6 branşta toplam bin 214 adet konu anlatımlı ders materyali, Vali Vahdettin Özcan ve beraberindekiler tarafından dağıtıldı. Vali Özcan, kentte görev yapan asteğmen ve kısa dönem askerlerden oluşan öğretmen kadrosu tarafından öğrencilere kurslar verildiğini belirtti.
Kursları, İl Özel İdaresi olarak desteklediklerini anlatan Özcan, şunları söyledi:
"İl Özel İdare desteği ile 219 öğrenciye 6 branşta toplam bin 214 adet konu anlatımlı ders materyali, konularına göre yaprak testleri dağıttık. Öğrencilerimiz yıl içinde 4 kez sınav olacaklar. Tüm öğrencilere başarılar diliyorum. İl Özel İdaresi olarak eğitim desteklerimiz, katkılarımız bitmeyecek. Biz her daim Milli Eğitim camiasının yanında olacağız."
Öğrencilerden Doğan Çelikel, dershanedeki eğitimden çok memnun olduğunu belirtti Birçok arkadaşıyla güzel bir ders çalışma ortamı oluşturduklarını belirten Çelikel, "Arkadaşlarımız gelip, burada eğitim görüyor. Oldukça güzel dersler anlatılıyor. Umarım hepimiz başarılı olacağız" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!