Reaksiyon dizisi Abbas'ın türküsü yürekleri dağlayacak! (İzle)

Güncelleme Tarihi:

Reaksiyon dizisi Abbasın türküsü yürekleri dağlayacak (İzle)
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2014 11:35

Yüzbaşı Oğuz çatışmada vurulur. Herkesi bir hüzün kaplar.. Dayı'yla, Abbas yola çıkarken Dayı, Abbas'a arabaya geçerken kısa bağlama çek der... Reaksiyon 10. yeni bölümüyle 24 Kasım Pazartesi akşamı Star TV'de ekrana gelecek.

Haberin Devamı

Yeni bölüme abbas'ın saçlarını yol getir adlı seslendirdiği türkü damga vuracak.

Oğuz yoğun bakımdan çıkmıştır. Tekin’den bir tek isteği vardır. İbrahim’i yakalayıp, O’na getirmesi. Yavuz ile Tekin intikam almak için İbrahim’in peşine düşüp, izini sürmeye başlarlar.
İbrahim’in ölümcül planı.

İlk hedef Ağbi’dir. Fakat Ağbi kendini NATO (North Atlantic Treaty Organization) karargahına atmış ve saklanmıştır. Gürkan ve Öktem’in başlarının belaya gireceğini bile bile, Tekin karargâha girmeye çalışır. Bu arada İbrahim, hem Oğuz’un hem de Yavuz’u bitirecek bir plan yapar.

REAKSİYON 10. BÖLÜM FRAGMANI - 24 KASIM PAZARTESİ

Yayın Saati: 20.30


TWITTER’DA REAKSİYON DİZİSİ HAKKINDA KONUŞULANLAR

Abbas'tan “Benden Bu Ömrümü Çalanı Getir” türküsü Reaksiyon ‘un yeni bölümünde yürekli dağlayacak gibi görünüyor.

Haberin Devamı

michelle: çok güzel olmuş, türkü de ayrı bir güzle olmuş, harika…

Reaksiyon: Değerli Takipçilerimiz; Reaksiyon Dizisinin Yayından Kalkması Söz Konusu Değildir. Dizimiz Hız Kesmeden Devam Etmektedir.

Deniz Ayanlar: O kadar para harcayıp böyle kötü bir dizi ancak ülkemizde olur. Senaryo tırt,kurgu felaket, figürasyon için yoldan adam çevirmişler.

Reaksiyon dizisi Abbasın türküsü yürekleri dağlayacak (İzle)


izmir keçisi: Reaksiyon Yeni jön gelsin ama girişi sağlam olsun diziye örnek lale devri hiç olan tırttan bir dizi uyum senaryo sayesinde toparlandı.

Parasızceo: reaksiyon dizisinin oyuncuları dizi senaryosuna göre hafif kalmışlar. Bence yakında reaksiyon dizisi son bulur.

serdar akinan: Behzat Ç. ilgili Reaksiyon'dan ötürü ayıp ettim valla... Baba gerçekten iyi oyuncu ve dizi de hiç fena değil. Hastası oldum.

enderyalçınkaya: dizimi buldum tam bana göre bir dizi, benim dizim

Reaksiyon dizisi Abbasın türküsü yürekleri dağlayacak (İzle)

filmlerdeoluranca: kıvanç tatlıtuğ 'reaksiyon'un kadrosuna dahil edilirse şaşırmayın :)

Haberin Devamı

pelinkırdar: Reaksiyon yaaa hergun dizi kalkcakmi oyuncular ayrilacak mi bu stressle yasiyoruz devam edinde rahat rahat izleyelim

BAKMADAN GEÇME!