"Alman Çoban Köpeği Irk Standartları Yarışması"

Güncelleme Tarihi:

Alman Çoban Köpeği Irk Standartları Yarışması
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2014 11:01

Nilüfer ilçesinde uluslararası boyutta düzenlenen etkinlikte, çok sayıda köpek dereceye girebilmek için yarıştı

Haberin Devamı

Nilüfer Belediyesi ve Alman Çoban Köpeği Irk ve Spor Derneğince "Alman Çoban Köpeği Irk Standartları Yarışması" düzenlendi.

Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen şampiyonaya, başta Almanya olmak üzere Romanya, Sırbistan, Bulgaristan ve Avrupa'nın birçok kenti ile Türkiye'den köpekler katıldı. Uluslararası boyutta düzenlenen etkinlikte, çok sayıda Alman çoban köpeği dereceye girebilmek için kıyasıya yarıştı.

Renkli görüntülere sahne olan ve Alman Çoban köpeklerinin ırkların tescillenmesi için 12 ayrı kategoride düzenlenen şampiyonanın açılış konuşmasını yapan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, hayvan dostu belediyecilik anlayışıyla çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

Bursa'da Alman Çoban köpeği ırklarının tescillenmesi konusunda ilk kez yarışma düzenlendiğini belirten Başkan Bozbey, uluslararası organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Haberin Devamı

Alman Çoban Köpeği Irk ve Spor Derneği Başkanı Ahmet Karataş da uluslararası şampiyonanın önemini vurguladı.

Alman çoban köpeği ırklarının birbirleriyle 12 ayrı kategoride kıyasıya yarıştığı şampiyonanın sonunda dereceğe giren köpeklerin sahiplerine çeşitli hediyeler verildi.

Alman Çoban Köpeği Irk Standartları Yarışması

Alman Çoban Köpeği Irk Standartları Yarışması

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!