Ulan İstanbul'un Yaren'i "Türkan Şoray" oldu! (İzle)

Güncelleme Tarihi:

Ulan İstanbulun Yareni Türkan Şoray oldu (İzle)
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2014 10:56

Yaren “Balıkçı Azize” oluyor, Karlos ile beraber kılık değiştirip balık satıyor. Türkan Şoray’ın 1970 yılında oynadığı ve balıkçılık ile uğraşan dedesiyle beraber yaşayan genç bir kızı canlandırdığı Kara Gözlüm filmine atıfta bulunan İstanbul’un yeni bölümü kaçmaz. İşte Ulan İstanbul 23. bölüm fragmanı ve dizi özeti...

Haberin Devamı

Pazartesi gecelerinin reyting rekortmeni dizisi Ulan İstanbul, yeni bölümüyle yine iddialı bir şekilde geliyor. 24 Kasım Pazartesi, yani bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek olan yeni bölümde ekip dolandıracak yeni birisini bulur. Post modern Robin Hood Kandemir Nevizade ve çete, hedefine alemde adı psikopata çıkmış Faysal’ı alır.

Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Sevtap Özaltun, Caner Özyurtlu, Erhan Kolçak Köstendil gibi oyuncuların yer aldığı Ulan İstanbul 23. Bölümde; Kandemir, Ferdi’nin hatasını kabullenemez ve onun özrünü de görmezden gelerek yola Ferdi olmadan devam etme kararı alır.

İnsan kaçakçılığı yapan Faysal öfke kontrolü olmayan bir adamdır ve bu sefer ekibin işi gerçekten çok zordur.

Ulan İstanbulun Yareni Türkan Şoray oldu (İzle)

Haberin Devamı

ULAN İSTANBUL 23. BÖLÜM FRAGMANI - 24 KASIM PAZARTESİ

Daha dikkatli olması gereken Kandemir Nevizade ve çetesi, kolay lokma olmayan Faysal’ı nasıl dolandıracağı hakkında plan yapar. Ekipten ayrılan Ferdi, Tuncer’in yanında kalmaya başlamıştır. Bu sırada da boş durmak istemez ve Derya’nın babasına kavuşmak, bir yandan da Kandemir’e kendini affettirmek için işe koyulur. Kandemir her ne kadar sinirli, sert ve umursamaz gibi görünse de içi içini yemektedir.

Ulan İstanbulun Yareni Türkan Şoray oldu (İzle)

Şehriban ise Ceyhun’un gidişine bir türlü alışamaz ve ondan ümidi keser. Talip Bey’in evlilik teklifini kabul eder.

Ulan İstanbulun Yareni Türkan Şoray oldu (İzle)

Türkan Şoray'ın Balıkçı Azize'yi canlandırdığı Kara Gözlüm filminin konusu: Azize balıkları satmak için şarkı söylediği bir sırada sesini ve kendisini çok beğenen bir gazino patronu ona iş teklif eder. Azize çok para kazanmak için bu işi kabul eder. Bu arada kimliğini gizleyen bir bestekar Azize ye aşık olmuştur ve onun için şarkılar yazmaktadır. Azize de bu şarkıları çok sever ve bu gizli aşığı aramaya başlar. Bu çok güzel şarkıların yaratıcısı Azize’nin çok yakınında olan garsondur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!