Erkekler hangi saç modellerini seviyor?

Güncelleme Tarihi:

Erkekler hangi saç modellerini seviyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2014 10:35

Nasıl giyindiğimizin erkekleri etkilediği bir gerçek. Peki ya saç modelimiz? Kadının bir perçemi erkeğin aklını başından alabilir mi?

Haberin Devamı

Gür ve doğal dalgalar

Saç spreylerini ve köpükleri sevmiyorlar. Çünkü bu ürünler saçı sertleştiriyor ve saça suni, kalıp gibi bir görünüm veriyorlar. Erkekler en çok doğal, yumuşacık ve iri dalgalı saçları seviyorlar. Bu tip saçlara dokunmaya bayılıyorlar çünkü parmaklarını bu doğal yumuşak dalgaların arasında gezdirmek onlara çok seksi geliyor...

Erkekler hangi saç modellerini seviyor

Klasik düz saçlar

Erkekler düz ve parlak görünümlü saçları seviyorlar çünkü bu saçlar onlara -içgüdüsel olarak- sağlıklı ve genç bir imaj veriyor. Saçlarınızı ıslakken, baş aşağı tutup fön makinesiyle kurutun. Bu şekilde düz saçlara kavuşursunuz. Bir de saç bakımında kullanılan parlatıcı spreylerden birini edinin ve kuru saçlarınızın uçlarına, ortalarına bundan biraz sıkın.

Haberin Devamı

Erkekler hangi saç modellerini seviyor

"Yataktan yeni kalkmış" gibi

Erkekler bu saçı çok seksi buluyor! Gerçi kadınlar da erkekler kadar bu modeli beğeniyor. Oldukça kolay, rahat ve çekici bir stil... Nemliyken saçlarınızı köpükleyin ve fön makinesiyle saçlarınızı gelişigüzel kurutun.

Atkuyruğu

Sıkı ve yüksek bir atkuyruğu, en çekici yanınızı ortaya çıkarır: Boyun... O yüzden erkekler bu modele kesinlikle âşık!

Erkekler hangi saç modellerini seviyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!