Herkes aklını kendine saklasın

Güncelleme Tarihi:

Herkes aklını kendine saklasın
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2014 00:23

Beşiktaş Başkanı “Kendi yaptığımız işlerle ile ilgili başkalarının akıl vermesi çok yanlış. Beşiktaş kulübü şerefli ikincilikler ile övünen bir kulüptür. Aklı olan herkes aklını kendine saklasın” dedi.

Haberin Devamı

HAFTALARDIR Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım arasında devam eden düelloda dün söz sırası siyah beyazlı kulübün başkanındaydı. TRT’de yayınlanan Stadyum Programı’nda Ersin Düzen ve Hakan Ünsal’ın sorularını yanıtlayan Orman, Aziz Yıldırım’ın “Şike olayı sırasında Beşiktaş Başkanı ne yaptı. Serdal Adalı’yı yalnız bıraktılar. Siz şike yaptınız mı yapmadınız mı, onu açıklayın” sözlerine yanıt verdi. Fikret Orman şunları söyledi:

BEN KİMSEYE AKIL VERMEM

Hiç bir kulüp başkanı ile sorunum yoktur. Aziz Yıldırım ile dostluğumuzun çizgisi bellidir. Futbolu güzelleştirme adına verdiğimiz demeçlere dikkat etmeliyiz.
Kendi yaptığımız işlerle ile ilgili başkalarının akıl vermesi çok yanlış. Beşiktaş kulübü şerefli ikincilikler ile övünen bir kulüptür. Aklı olan herkes aklını kendine saklasın. Ben kimseye akıl vercecek adam değilim.

GÜNDÜZ MAÇLARI İSTİYORUZ

Haberin Devamı

Demba Ba, Cenk Tosun ve Sosa nokta transferlerdir. Cech ile ilgilenmiyoruz. Bu sezon için Cenk ve Tolga yeterli.
Stadın bu sezon bitme ihtimali var. Açılış maçını Barcelona ile yapma ihtimalimiz var. Yabancı sınırı 0 da olur sınırsız da olur biz ona göre plan yaparız. Biz yerli oyuncu ağırlıklı bir kulübümüz. Beşiktaş bir kolej takımıdır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!